Aktywne Wpisy

Simpleco +94
29 022,85 - 21,10 = 29 001,75
W ramach przygotowań do maratonu start w półmaratonie. Z ciekawości pobiegłem na czas przewidywany przez Garmin. Wydawał mi się z kosmosu. Byłem ciekawy kiedy się poddam. No ale się nie poddałem. Garminek nie kłamał. Po półtora roku biegania na moim drugim półmaratonie przekraczam granice 1:30
Waga 89
Wzost 191
W ramach przygotowań do maratonu start w półmaratonie. Z ciekawości pobiegłem na czas przewidywany przez Garmin. Wydawał mi się z kosmosu. Byłem ciekawy kiedy się poddam. No ale się nie poddałem. Garminek nie kłamał. Po półtora roku biegania na moim drugim półmaratonie przekraczam granice 1:30
Waga 89
Wzost 191

źródło: 1000089591
Pobierz
JanTadeusz +1
#motoryzacja #samochody #zabawki
Dobra potrzebuje debaty. Mam 50/100 kafli do zbycia na zabawkę. Najlepiej auto. Ktoś ma jakiś pomysł w tych kategoriach?
Może T-Roc R może Type-R moze Focus ST albo stary RS? Najlepiej to wziąć caymana ale boje się awaryjnosci.
Macie jakieś pomysły?
Dobra potrzebuje debaty. Mam 50/100 kafli do zbycia na zabawkę. Najlepiej auto. Ktoś ma jakiś pomysł w tych kategoriach?
Może T-Roc R może Type-R moze Focus ST albo stary RS? Najlepiej to wziąć caymana ale boje się awaryjnosci.
Macie jakieś pomysły?
Podejrzewam, że ząb jest martwy, dlatego chce wykonać badanie LPD. Ostatnio poszedłem do gabinetu stomatologicznego z zapytaniem gdzie to badanie moge wykonac i gościu mi powiedział, żebym się skontaktował z uczelnią, bo tam to mają i bez problemu mogą mi studenci to badanie zrobić, jak myślicie gdzie z uczelnią się kontaktować do WUM dziekanatu czy jak?
Z góry dzięki za pomoc.
#wum #stomatologia #medycyna #pytaniedoeksperta #warszawa #zeby
https://podyplomie.pl/stomatologia/34694,ukryta-prawda#:~:text=Bardziej%20obiektywn%C4%85%20ocen%C4%99%20stanu%20miazgi,przep%C5%82ywu%20krwi%20w%20naczyniach%20miazgi.
Rejestracja na wizyty:
tel.: +48 22 255 77 77
Czynna pon. – pt w godzinach 7:30 – 19:00
e-mail: rejestracja@ucs.cmwum.pl
@kubucza: @Euphor wlasnie dzwonie i pani z rejestracji kazała zadzwonić bezpośrednio do sekretariatu periodontologii zapytać się, czy oni w ogóle takie badanie wykonują, zadzwoniłem i nie wykonują, ale poleciła mi
W takiej codziennej praktyce jest to zbędne badanie, ale tutaj rzeczywiście dla celów sądowych byłoby super
Jeśli masz gdzieś tę tomografię to możesz mi wysłać, chętnie bym to zobaczył.