Wpis z mikrobloga

Cześć!
Jako, że udało mi się sprzedać poprzez wykop wiele rzeczy i nigdy nie było problemów, a wręcz wszyscy byli zadowoleni to pomyślałem, że zanim wrzucę ogłoszenia na OtoMoto itd to napisze na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Do sprzedania mam Forda Fiestę z 2014 roku. Silnik 1.0 ecoboost 125KM. Przebieg 87000km
Bogate wyposażenie, z ciekawszych rzeczy tempomat, radio z BT, podgrzewana przednia i tylna szyba, automatycznie składane lusterka, system keyless, przyciemniane tylne szyby, czujniki parkowania z tyłu, automatyczna klimatyzacja. Dodaje dwa komplety kół w bardzo dobrym stanie - letnie alufelgi, zimowe stalowe z kołpakami. Cena ~30000
Najdroższy i najładniejszy lakier jaki tylko był do wybrania w tej fieście :D

#sprzedamauto #sprzedam #wroclaw
miltonsec - Cześć! 
Jako, że udało mi się sprzedać poprzez wykop wiele rzeczy i nigdy...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@miltonsec dodam, że olej był zmieniany co rok albo maksymalnie co 10000km. Samochód totalnie bezobsługowy, jedynie wymiana oleju, filtrów a poza tym nic się nie działo. Ten silnik, z tą mocą 125KM jest naprawdę świetny do tego auta i naprawdę przyjemnie się nim jeździ :>
  • Odpowiedz
  • 0
@miltonsec muszę zrobić jeszcze porządne zdjęcia, bo teraz to wrzuciłem jakieś które znalazłem w galerii, jakby ktoś chciał więcej to mogę dorobić, a przed wrzuceniem na otomoto, etc zrobię „porządne” zdjęcia ;p, chociaż mam nadzieję że nie będzie potrzeby :D
  • Odpowiedz