Poniżej pomysły, które były niemożliwe do zrealizowania tak dla przypomnienia:
Walki i turnieje:
- Walka w aucie z możliwością wygrania auta, wymyślona 9 marca (niemożliwe do zrealizowania; Clout zrobił to na następnej gali). - Walka Lasik vs 2 karłów (niemożliwe do zorganizowania, mimo że połowa karłów z obozu Minimajka uprawia sporty walki i za 5 tysięcy złotych by tę walkę zrobili). - Walka Rafatusa (numer telefonu był ogarnięty, byliśmy w kontakcie z Rafałem i był bardzo chętny; wzięli zamiast tego Rafonixa, może źle usłyszeli XD). - Walka Marcin Parowa vs Pietruszka (powód: brak). - Walka Goha vs Ela Gawin (niemożliwa do zrealizowania). - Walka transwestytów Rafalala vs Bambi (niemożliwa do zrealizowania). - Motyw z walką z kołem fortuny, czyli losowanie formuły przed walką (niemożliwe do zrealizowania). - Turniej grubasów, szluafów, pniaków, cuckoldów, lewaków, ugrupowań politycznych, redaktorów freakfightowych, użytkowników Wykopu (niemożliwy do zrealizowania).
Inne pomysły:
- Walaszek jako komentator lub prowadzący (powód: brak mimo że ten grubas chwyta się każdej reklamy i komentowałby pewnie za 10 tysięcy złotych). - Zakontraktowanie Bambi Transa od Labrygasa i Belmondo (powód: brak). - Zakontraktowanie Oyche Doniz (załatwiliśmy numer; powód: brak). - Zrobienie kodu rabatowego dla użytkowników Wykopu z naszego PPV i mówiliśmy, żeby poszło to z naszej części prowizji (technicznie niemożliwe do zrealizowania dodanie kodu rabatowego xD). - Projekt typu Fame House (niemożliwe do zrealizowania, bo brak budżetu 15 tysięcy złotych na wynajęcie mieszkania na miesiąc, opłacenie jedzenia i alkoholu; ja chciałem swoją wypłatę jako donate). - AMA prezesa na Wykopie (miało być, prezes zapomniał). - Pokazywanie na telebimie najlepszych memów z Wykopu IRL (niemożliwe do zrealizowania, mimo że Fame daje radę z memami z Twittera). - Na każdym panelu 5 pytań najbardziej plusowanych od użytkowników Wykopu z postu zbiorczego przed konferencją (niemożliwe do zrealizowania). - Loteria za złotówkę z pulą nagród kilku biletów i darmowych PPV (niemożliwe do zrealizowania). - Możliwość decydowania o potencjalnych zmianach zawodników, jak ktoś wypadnie, lub formuły walki w jakimś panelu użytkownika przez osoby, które zakupią PPV dużo wcześniej niż w dzień gali czy przed galą (niemożliwe technicznie do zrealizowania XD). - Format typu Influenceriada, tylko w edycji kuchennej Prime Kitchen, gdzie zawodnicy Prime losują proste potrawy typu spaghetti, schabowy z ziemniaczkami itp. i mają godzinę, żeby przygotować danie. Takie osoby jak Bagieta nie umieją nawet zagotować wody, więc byłoby to turbo śmieszne, a Ksiazulo miał oceniać potrawy (niemożliwe do zrealizowania, mimo że znalazłem gotowy plan zdjęciowy, w którym kręcili MasterChef Junior. Poza tym chcieli zrobić dosłowną kopię Influenceriady, ale akurat dostali bana na YouTube i stwierdzili, że jednak nie będą już robić XD). (TO W PRZYPADKU TEGO FORMATU OD MOMENTU POWIEDZENIA ZDĄŻYŁO TO ZORGANIZOWAĆ BUNGEE MASTERCHEF, WK CHEF I BANDA CHEF mimo że wymyśliłem im ten format zanim ktokolwiek go zrobił) (wiadomo nie możliwe do zrealizowania)
Tymaczasem bezrąk: ,,pomysły wykopków są nie do zrealizowania jakieś pomysły bitw na poduszki i w pianie tego typu benc''
Proszę nie mylić swoich genialnych pomysłow tego typu z moimi ogułem
@talarzon Dzięki Ci wodzu bo z całej listy na nie - było dwa tak bo Cichy miał walkę z Zelmerem i ze mną. Oczywiście to za mało ale masz w h-j dobrych pomysłów - jak nie na Prime to może nowa federacja Wardęgi to pociągnie.
@boolProptestingCheatsEnabledtrue: był jeden stream gdzie odbył się tylko dlatego bo miałem w bagazniku cześci od kompa stacjonarnego którego złożyłem w pokoju hotelowym, blue jeti i c-----a kamerkę 1080p. Paradoksalnie był potencał i ja mówiłem że mogę siedzieć z tymi influ za darmo tylko jak donate przejmuje i monetyzacje na kick, jesli tylko wyłożą na mieszkanie dla nich i na kamerkę. Poniżej 10000zł allin kosztów ale to było za dużo XDD
@marek-jowko a czemu w sumie już nie prowadzisz programów Prime? Gurwa do dziś wspominam twój panel z gladiatorami gdzie miałeś wyjəbane w kamery i cały czas stałeś odwrócony ( ͡º͜ʖ͡º)
@marek-jowko: z @sawardega mam specyficzną relacje i ani on mi nie ufa ani ja dziadowi leśnemu przez co wątpię że chciałby mnie zatrudnić ( ͡°͜ʖ͡°) dziena za docenienie mareczku, może się jeszcze kiedyś razem jakiś content zrobi
@marek-jowko: Eee tam przestarzały repertuar, ja na bieżąco wymyślam content i to był samograj max na jedną top galę. Dawaj priv bo tam ci ciekawą propozycje napisałem
Walki i turnieje:
- Walka w aucie z możliwością wygrania auta, wymyślona 9 marca (niemożliwe do zrealizowania; Clout zrobił to na następnej gali).
- Walka Lasik vs 2 karłów (niemożliwe do zorganizowania, mimo że połowa karłów z obozu Minimajka uprawia sporty walki i za 5 tysięcy złotych by tę walkę zrobili).
- Walka Rafatusa (numer telefonu był ogarnięty, byliśmy w kontakcie z Rafałem i był bardzo chętny; wzięli zamiast tego Rafonixa, może źle usłyszeli XD).
- Walka Marcin Parowa vs Pietruszka (powód: brak).
- Walka Goha vs Ela Gawin (niemożliwa do zrealizowania).
- Walka transwestytów Rafalala vs Bambi (niemożliwa do zrealizowania).
- Motyw z walką z kołem fortuny, czyli losowanie formuły przed walką (niemożliwe do zrealizowania).
- Turniej grubasów, szluafów, pniaków, cuckoldów, lewaków, ugrupowań politycznych, redaktorów freakfightowych, użytkowników Wykopu (niemożliwy do zrealizowania).
Inne pomysły:
- Walaszek jako komentator lub prowadzący (powód: brak mimo że ten grubas chwyta się każdej reklamy i komentowałby pewnie za 10 tysięcy złotych).
- Zakontraktowanie Bambi Transa od Labrygasa i Belmondo (powód: brak).
- Zakontraktowanie Oyche Doniz (załatwiliśmy numer; powód: brak).
- Zrobienie kodu rabatowego dla użytkowników Wykopu z naszego PPV i mówiliśmy, żeby poszło to z naszej części prowizji (technicznie niemożliwe do zrealizowania dodanie kodu rabatowego xD).
- Projekt typu Fame House (niemożliwe do zrealizowania, bo brak budżetu 15 tysięcy złotych na wynajęcie mieszkania na miesiąc, opłacenie jedzenia i alkoholu; ja chciałem swoją wypłatę jako donate).
- AMA prezesa na Wykopie (miało być, prezes zapomniał).
- Pokazywanie na telebimie najlepszych memów z Wykopu IRL (niemożliwe do zrealizowania, mimo że Fame daje radę z memami z Twittera).
- Na każdym panelu 5 pytań najbardziej plusowanych od użytkowników Wykopu z postu zbiorczego przed konferencją (niemożliwe do zrealizowania).
- Loteria za złotówkę z pulą nagród kilku biletów i darmowych PPV (niemożliwe do zrealizowania).
- Możliwość decydowania o potencjalnych zmianach zawodników, jak ktoś wypadnie, lub formuły walki w jakimś panelu użytkownika przez osoby, które zakupią PPV dużo wcześniej niż w dzień gali czy przed galą (niemożliwe technicznie do zrealizowania XD).
- Format typu Influenceriada, tylko w edycji kuchennej Prime Kitchen, gdzie zawodnicy Prime losują proste potrawy typu spaghetti, schabowy z ziemniaczkami itp. i mają godzinę, żeby przygotować danie. Takie osoby jak Bagieta nie umieją nawet zagotować wody, więc byłoby to turbo śmieszne, a Ksiazulo miał oceniać potrawy (niemożliwe do zrealizowania, mimo że znalazłem gotowy plan zdjęciowy, w którym kręcili MasterChef Junior. Poza tym chcieli zrobić dosłowną kopię Influenceriady, ale akurat dostali bana na YouTube i stwierdzili, że jednak nie będą już robić XD).
(TO W PRZYPADKU TEGO FORMATU OD MOMENTU POWIEDZENIA ZDĄŻYŁO TO ZORGANIZOWAĆ BUNGEE MASTERCHEF, WK CHEF I BANDA CHEF mimo że wymyśliłem im ten format zanim ktokolwiek go zrobił) (wiadomo nie możliwe do zrealizowania)
Tymaczasem bezrąk: ,,pomysły wykopków są nie do zrealizowania jakieś pomysły bitw na poduszki i w pianie tego typu benc''
Proszę nie mylić swoich genialnych pomysłow tego typu z moimi ogułem
#famemma #primemma
źródło: tego typu pomysly
PobierzTyle co zobaczyłem powyżej toż to jest samograj na 2 lata po 5 gali na rok.
Btw Ty nie jesteś przypadkiem ex asystentem Platynova w tym śmiesznym Jeepie?
@junior_battle: Nie asystentem tylko adminem/social media menagerem i byłem z parisem od 300 subskrybcji ale jeep sie zgadza