Aktywne Wpisy
Tobol +9
W końcu, 3 tygodnie docinania, kotwienia, montowania i efekt piorunujący! I żona zadowolona.
#schody #budowlanka #wykonczenia #diy #budownictwo
#schody #budowlanka #wykonczenia #diy #budownictwo

źródło: image
Pobierz
roman_erotoman +282
ten Mentzen to taki autystyczny bobek xD mina zbitego psa, pohukuje, pokrzykuje etc widać, że najlepiej się czuje niekonfrontowany wśród swoich wyznawców, a w debacie jak trzeba się spierać na argumenty to lekka panika i zaczyna się szukanie w głowie wyuczonych regułek. na pytania o g---t wujka na dziewczynce ripostuje imigrantami, bo to jedna z wyuczonych formułek.
bidulek się z niego robi jak wykrzykiwanie wyuczonych hasełek na nikim nie robi wrażenia.
#
bidulek się z niego robi jak wykrzykiwanie wyuczonych hasełek na nikim nie robi wrażenia.
#
źródło: temp_file4867014737279708616
PobierzPiwka typu Dębowe, Karmi czy Wojak, Argus odpuściłem bo raczej z żadnym regionem nie są kojarzone.
Spójrz co napisałeś, a teraz popatrz na mapkę i znów na to co napisałeś, szczególnie o Wojaku (✌ ゚ ∀ ゚)☞
źródło: temp_file1749280477720779926
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Połowa marek z tej mapy zniknęła z rynku, część browarów została zredukowana lub przekształcona, a sporo marek to dziś wyłącznie byty marketingowe.
Mapa nie uwzględnia nawet 200–300 browarów rzemieślniczych i regionalnych, które faktycznie działają w Polsce. Sam mam zaznaczone jako zwiedzone więcej tych browarów, niż ta mapka pokazuje. Moja mapa browarów
@Megalogin: szczynowarska raczej ( ͡~ ͜ʖ ͡°). Czekam na pastę o piwnym neoficie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)