Aktywne Wpisy

WonszEkspert +16
Biorę po 1000zl od każdej z drużyn i słucham, dlaczego ludzie piszą że nagrywający miał pierwszeństwo. (╥﹏╥) mam nadzieję że na światłach “kolizyjnych” nigdy ich nie spotkam. #kierowcy #patologiazewsi

Mr_Przyjemny +473

źródło: temp_file8084767046276324643
Pobierz
Nie chciałbym robić dwóch obiadów dla siebie na dzień, a wolę gotowac co drugi dzień, jednak zabawa z 1kg paczką kuraka i krojenie tego jakoś mnie nie zachęca + pracuję zdalnie, więc gotuje też dla żony, to wychodzi jeszcze więcej tego jedzenia. Dodatkowo jedzenie kostki twarogu codziennie też nie wydaje mi się dobrą zmianą nawyków i nie chciałbym tak jeść :x
#mikrokoksy #silownia #mirkokoksy
Szukam jakiegoś rozwiązania, by za chwilę nie wpaść w totalną niechęć i powrocic do złych nawyków
Więc zaczynanie dobrej zmiany od wymienia listy rzeczy których nie chcesz bo nie, to nie jest dobry początek
Akurat twaróg to jest najbardziej banalne i proste podejście, do podbicia białka w diecie
Miseczka rozrobioną z mlekiem/jogurtem i do tego szczypiorek/rzodkiewka albo na słodko łyżeczka jakiegoś owoca wchodzi jak złoto
@chojnacc: po co? ile ważysz? 130 kilo? raczej nie skoro jesteś na 2100
1.5g białka na kgmc ci w zupełności wystarczy, jak raz zjesz 100g białka a raz 150g to nic ci się nie stanie, nie utrudniaj sobie życia
200g kurczaka/indyka, pare jajek, jakiś jogurt/mus proteinowy, troche wpc i już masz lekko ponad 100g białka a kalorii tyle co nic, nawet jakbyś chciał zjeść głupie
@KompletnieLosowyLogin: gdzie widzisz trudność na takiej diecie?