Wpis z mikrobloga

@CzikaKiri: widzisz, znowu prawdę piszę tobie. Jak zawsze zresztą, ale dopiero ostatnio to do ciebie dociera.
Jeszcze będziesz przewijał moje wysrywy w tył i odkryjesz tam dużo smakowitych kąsków.Takich które umknęły tobie. Niestety, to co pozgłaszałeś to już przepadło . Teraz pewnie żałujesz ,za późno, pannolalu, pasku różowy.
  • Odpowiedz
  • 1
@bellacavem: Dobra, dobra, ostatnio dałem Ci parę plusów i już gwiazdorzysz, wiruje Ci w głowie. Zaplusowałem Ci wysrywy, bo przynajmniej bzdur jak zawsze nie pisałeś, co nie oznacza, że znów jakiegoś przeskoku kwantowego dokonałeś w dwa dni i krynicą mądrości się stałeś.

P.S. Wyslij mi dalszą cześć screenów rozmów z tym [cenzura] @Benjaminex. Nic tak nie służy budowaniu stabilnych i koleżeńskich realcji z Cziką, jak pomoc w naświetlaniu
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: wyślę tobie resztę tych screenów, wyślę. Tylko jest jedna kwestia- do tej pory nie zapłaciłeś za poprzednie pliki.. Na kreskę to możesz w osiedlowym sklepie flaszkę wziąć a nie tajne screeny i skrypty ode mnje.
I tak za bardzo ryzykuję za tę śmieszną stawkę którą zaproponowałeś.irek lepiej mnje opłacał i ile zatopień miał!!!
A plusować to ty masz ochotę większość moich wysrywów tylko przekornie tego nie robisz! Dowody??? Proszę
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: głośniej krzycz o tym. Zdekonspirować mnje kcesz???
Dostaniesz ładny opieprz od ceo i maryjoli na najbliższym spotkaniu integracyjnym ekypy.
W majówkę gryl w Krzyżowej. Mnje już zaproszenie srawek przysłał, tobie może też da?
  • Odpowiedz