Wpis z mikrobloga

Już miałem bronić Mariankę, że o---------a się, to jest dorosła kobieta i może być lub nie być w związku z kim chce. Ale wstrzymałem się by poczekać na rozwój sytuacji, i dobrze.

Inicjalnie pomyślałem, że może tego nowego Piotra znalazła jakiegoś Sebixa z tych całych mma, albo co. Ale nie, znowu konserwatywny polityk. I ja bym to szanował (sam po części jestem konserwatystą). Ale nie zamierzam szanować, że poszła do chłopa, który jest dosłownie stałym bywalcem w rosyjskiej ambasadzie (przy okazji - to Korczarowski pomógł wypromować Jaszczura). Tak na marginesie młody Czarnecki wspomniał, że był z nią 2 lata, więc jeśli dobrze liczę, to chyba zanim papiery rozwodowe zostały rzucone przez Łukasza Schreibera.

Nie wiem czy ona sobie zdaje sprawę z tego czy nie, że nie tylko wybrała konserwatystę, ale też człowieka przyjaznego Kremlowi. No ale czy zdaje sobie sprawę, czy nie, odpuszczam sobie stawanie w jej obronie.

P.S. Marianna ponad miesiąc temu udzieliła wywiad Korczarowskiemu.

#famemma #cloutmma #mma #schreiber #konfederacja #bekazkonfederacji #braun #olszanski #jaszczur #rosja
AdamF_OG - Już miałem bronić Mariankę, że o---------a się, to jest dorosła kobieta i ...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach