Aktywne Wpisy
#grandeconnection
XDDDDDDDDD
Kilkunastu dorosłych chłopa spotyka sie w Lublinie postać na mrozie pod blokiem jakiegoś typa z neta który nagrał o jednym z nich filmik, robia z tego sweet vlogaska zaczynającego się śniadankiem i robią z tego piosenke XDDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDD
Kilkunastu dorosłych chłopa spotyka sie w Lublinie postać na mrozie pod blokiem jakiegoś typa z neta który nagrał o jednym z nich filmik, robia z tego sweet vlogaska zaczynającego się śniadankiem i robią z tego piosenke XDDDDDDDDDDD

Jak słysze teksty, że w Polsce nie da się wydawać na jedzenie mniej niż 1000 zł/osoba na miesiąc to mi się nóż w kieszeni otwiera.
Karkówka 130g = 1.25 zł
Ziemniaki 200g = 0.40 zł
Surówka = 0.90 zł
Łącznie 2.55 zł x 4 posiłki to jest 10.20 zł czyli w miesiącu można smacznie zjeść za 300-350 zł, a wykopki i tak ci powiedzą, że za te pieniądze to co najwyżej dieta
Karkówka 130g = 1.25 zł
Ziemniaki 200g = 0.40 zł
Surówka = 0.90 zł
Łącznie 2.55 zł x 4 posiłki to jest 10.20 zł czyli w miesiącu można smacznie zjeść za 300-350 zł, a wykopki i tak ci powiedzą, że za te pieniądze to co najwyżej dieta
źródło: IMG_8888
Pobierz

Do drugiego pojechaliśmy też było przez telefon czy bity czy wszystko ok, tak jak najbardziej sam dla żony by wziął a na miejscu wyciągam miernik to już typ się przyznaje że a tam było trochę lakierowane a tu lampa zmieniona XD przednia szyba również a od spodu też pordzewiałe wszystko jak by z bagna wyjechał i oczywiście typ zaraz zamknął auto i poszedł sobie do biura i ELO więc uważajcie dodam że dane auta nie były za najniższą cene za dany model więc nie spodziewaliśmy się perełki ale też nie takiego grata ale ja już to przerabiałem od 5 lat a znajomy chciał sam się przekonać i zrobić wycieczkę 50 km ( ͡º ͜ʖ͡º)
#motoryzacja #samochody #autohandel
źródło: okazja-dariusz-szpakowski-typowy-mirek-handlarz
Pobierzbędzie wymagał trochę zrozumienia i wyrozumiałości ale będzie działać
no i w takim to miernikiem najwyżej słupki czy dach się sprawdza czy nie był bardzo mocno walony bo ogólnie walony pewnie był