Aktywne Wpisy
rysio77 +661
Życie jest p------e. Brat 28 zdecydował zakończyć swoje życie. Mama bez pęcherza (rak pęcherza), w trakcie immunoterapii, leży w szpitalu po polekowym uszkodzeniu wątroby, cudem żyje, ma silną wolę życia, mimo tego wszystkiego.
Od tygodnia codziennie jestem w szpitalu, akurat mam urlop, przepadła mi wycieczka (4k pln utopione, dobrze, że tylko tyle), sam już jestem wykończony, bo ciągle żyłem śmiercią brata, a od tygodnia się modliłem o przeżycie mamy. Brat też mógł
Od tygodnia codziennie jestem w szpitalu, akurat mam urlop, przepadła mi wycieczka (4k pln utopione, dobrze, że tylko tyle), sam już jestem wykończony, bo ciągle żyłem śmiercią brata, a od tygodnia się modliłem o przeżycie mamy. Brat też mógł

Tymczas0wy +188
Minuta ciszy w Lublinie XD
mirror: https://streamin.one/v/53f9e9db
#mecz #papiez #ekstraklasa #heheszki
mirror: https://streamin.one/v/53f9e9db
#mecz #papiez #ekstraklasa #heheszki

Z jednej strony psychopata Trump, duże dziecko Elon i stado debili od MAGA. Z drugiej strony agresywna zaślepiona idologią amerykańska lewica. Idź Pan w ch*j z tym wszystkim.
#spacex #tesla #elonmusk #usa
Było nie iść w spierdo-politykę i kąsać wszystkich dookoła.
Niech spier....
@TheDziobaker: Jakoś w to bardzo trudno uwierzyć - co druga Tesla uszkodzona? Nie wydaje się to prawdopodobne - wokół Tesli/Muska jest mnóstwo fakenewsów. Co by o Musku nie mówić to robi przełomowe rzeczy w przełomowy sposób i defacto wypowiedział wojnę przemysłowi petrochemicznemu, energetyce klasycznej i jeszcze całem legacy-automoto.
Świat był tak pięknie poukładany - szejkowie zarabiali bajońskie sumy,
https://pl.wikipedia.org/wiki/Zak%C5%82ad_Samochod%C3%B3w_Dostawczych
Bo tracą klientów!!!
Nawet dziecko to wie. A tu nie mamy jakieś firmy co daje hajs na kampanie tylko szefa spółki który bawi się w politykę.
Ja pier*ole. Ja pisałem o tym, że polaryzacja społeczeństwa mnie irytuje a wy mi piszecie jakieś oczywiste banały czemu ludzie Muska nie lubią. Tak wiem dlaczego ludzie Muska nie lubią i nawet wynika to z mojego wpisu ale nie o tym jest ten wpis.
Jakbym wam napisał, że nie lubię zimy to byście mi tłumaczyli skąd się biorą pory roku i dlaczego w zimę jest
Musk nie tyle zaangażował się politycznie, co wszedł z kopa w środek politycznej i społecznej nawalanki, stając
Wyrywa złodziej torebkę babci, ktoś go łapie i kopie. TheDziobaker lamentuje że polaryzacja i skąd w bijącym niepotrzebną agresja? xD No tłumacza ci wszyscy z czego się to bierze, a to jest najważniejsze w tej sprawie. Naród poczuł się zaatakowany to oddaje. I bardzo dobrze robią, u nas też by się czasami przydało.
@Serrrek: Jak już to ten przykład musiałby brzmieć tak:
Złodziej wyrywa babci torebkę. Okazuje się, że złodziej jest z
źródło: 1000005867
Pobierz@TheDziobaker: przeciez Elon jest politykiem
Elon wiecej czasu chodzi z Trumpem i mowi o polityce niz biznesie i marsie
po co hailował? beka z pajacyka
to nie możliwe że ludzie aż tak nienawidza muska a wspieranie trumpa ale ataków na instytucji budynki trumpa nie ma - to się nie trzyma kupy