Aktywne Wpisy

Jarkendarion +87
Nie skąd w 2025 roku przekonanie, że linux to masochistyczny os dla geeków, gdzie nawet musisz kompilować sobie przeglądarkę. Wiele dystrybucji jeśli ktoś chce korzystać z internetu, programu office, słuchać muzyki czy odpalać gry przez np lutris nie musi przez całe życie odpalić terminala. W dodatku linux ma to czego nigdy nie będzie miał windows - nieskończona customizacja. Możesz mieć taki wygląd menu, rozpieszczenie go, kolor ikon, przecisków, kursorsa, jaki chcesz.
Większość
Większość
źródło: xfce-pandora-arc-theme
Pobierz
R_O_T_T_E_N +363

Często korzystam z serwerów z wyszukiwarki cybershoke, jakieś aimdm, pistoldm. Pomijam już fakt że ping jest tam na poziomie 60-80 i nie da się znaleźć czegoś normalnego, a jak jest 20 pingu to nikt tam nie gra...
Głównym problemem jest to, że po 10-15 minutach płynnej gry nagle coś wariuje i czuję się jak bym grał na 30, a nawet poniżej 30 fps mimo, że fps wskazuje powyżej 144.
Czasem dzieje się tak już po 5 minutach, czasem po 10, a rankedy czy faceity dzialają normalnie. Sprawdzałem temperatury podczas grania i są w normie. Mam wrażenie, że Volvo totalnie rozwaliło funkcjonowanie tych serwerów, albo zaczęli stawiać je na ziemniakach.
Ps. Wszystkie inne gry chodzą mi płynnie i normalnie na full detalach w 60fps.
#cs #cs2