Aktywne Wpisy

Badmadafakaa +10
Do tych co piszą o bólu d--y. Prawda jest taka że to pis was wydymał grą na emocjach, tacy z was harcerze xD. Piana wam z pyskow leci bo tak was wytresowali. To jest dopiero śmieszne, że cieszycie się że wasz własny kraj bedzie się zwijał a nie rozwijał. Jak można się cieszyć z tego, że na złość wam będzie blokował dobre ustawy i z pisowskich sądów, nie mowiac już o ułaskawianiu

JWRJWR +24
Ludzie gloaujacy na PiS po prostu są głupi. Tyle i aż tyle. I jest ich w c--j. Głupich ludzi jest w c--j. Całe życie z nimi się spotykam w urzędach i na ulicy, więc prezydent Nawrocki to tylko dowód na to, że to prawda.
Czy to jego zasługa, że jest taki mądry? NIE.
Czy to moja wina, że nie jestem taki mądry? Również NIE.
To wszystko nie było zależne od nas. Po co właściwie mam cokolwiek jeszcze robić w życiu skoro nigdy nie będe taki mądry choćby nie wiem co. Mam wrażenie, że wszystko jest poza moją kontrolą i moge tylko płynąć z nurtem rzeki do której nie wszedłem sam, że nie mam żadnej sprawczości w życiu. Jakby wolna wola nie istniała
#przegryw #gehenna #depresja #programowanie #matematyka #programista15k
Myśle że jeśli całe życie będziesz się kompulsywnie porównywał do innych to faktycznie, będziesz jak ten liść na rzece.
@DyadicDeath: do nikogo?
Wiem że w praktyce to jest trudne ale nie każdy musi być wybitny. Można być też normalnym i wieść całkiem udane życie.
Z zaprzestaniem się porównywania w nieskończoność do innych jest troche jak z zaprzestaniem walenia konia.
I można, i warto, i zdrowo.
Weryfikacja Geniuszu
https://youtu.be/6QhGUQ5iTdk?t=1339
źródło: weryfikacja
Pobierz@DyadicDeath: Możesz po polsku. Czyli porównywać się do tych, co mają gorzej i są głupsi. I od razu humor gitówa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)