Wpis z mikrobloga

@Stulejman_Beznadziejny

@Merytoryk: Była też ambasadorem w Moskwie

Myślisz, że to ruska agentura podpuściła wszystkich na tą ustawę? Przez to padną deweloperzy, załamie się koło zamachowe polskiej gospodarki. A ceny mieszkań jak zawsze wystrzelą w kosmos (bo nie będzie miał kto budować).
  • Odpowiedz
@Merytoryk: Już to pisałem, że to jedyna kobieta (na teraz) w polskiej polityce na którą oddałbym mój głos w wyborach prezydenckich. Trzymam kciuki, by gdzieś po drodze się nie skukizowała i jak nie za 4 to za 8 lat wystartuje w wyborach prezydenckich.
  • Odpowiedz
@Merytoryk: Katarzyna Nałczyńska-Pałęcz jest wrogiem samozatrudnionych bo chce wprowadzić test przedsiębiorcy. Zdecydowanie odradzam głosowanie na nią i jej pachołka, Kotłownię
  • Odpowiedz
  • 10
@forfiterex

@Merytoryk: Katarzyna Nałczyńska-Pałęcz jest wrogiem samozatrudnionych bo chce wprowadzić test przedsiębiorcy.

Ale nie musisz dalej namawiać, przecież mówimy, że będziemy na nią i Szymka głosować
  • Odpowiedz
Katarzyna Nałczyńska-Pałęcz jest wrogiem samozatrudnionych bo chce wprowadzić test przedsiębiorcy.

@forfiterex: A może jest sojusznikiem całego społeczeństwa, ale wrogiem pseudosamozatrudnionych?
  • Odpowiedz
@Merytoryk: niestety wprowadził też masę dyletantów którzy sieją zamęt w ministerstwach, przez których ludzie odchodzą i którzy są zwyczajnymi szkodnikami, a mówię to przy całej mojej ogromnej sympatii do Szymona.
  • Odpowiedz