Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +73
Mireczki co się dzisiaj odwaliło to ja nawet nie
Pojechałem se w jedną stronę do pana weterynarza Uberem, się pytam ziomeczka czy będzie problem, bo kotka psotka, a ten że luzik arbuzik i dostał później tipa za piątala. Co się cholera owyła po drodze to aż żal mi ziomka xD
Dostała cztery zastrzyki i termometr do d... ale o dziwo na spokojnie wszystko.
Problem
Pojechałem se w jedną stronę do pana weterynarza Uberem, się pytam ziomeczka czy będzie problem, bo kotka psotka, a ten że luzik arbuzik i dostał później tipa za piątala. Co się cholera owyła po drodze to aż żal mi ziomka xD
Dostała cztery zastrzyki i termometr do d... ale o dziwo na spokojnie wszystko.
Problem
źródło: 1000015867
Pobierz

Mamy dla was chyba całkiem fajne #rozdajo
W ramach promocji i zbliżającego się weekendu majowego Mamy do rozdania 1x "Poręcze do Dipów" lub "Drążek ścienny 120cm" (do wyboru)
Oraz 10x Voucher na 70zł który można przeznaczyć na zakup sprzętu naszej produkcji na steelworks.com.pl
Żeby wziąć udział w wystarczy zapulsować ten wpis i dodać komentarz (zielonki też mogą ( ͡° ͜ʖ ͡°))
Mireczek lub Mirabelka który/a zgarnie najwięcej plusów pod postem otrzyma do wyboru Poręcze do dipów lub drążek ścienny
Dziesięć pozostałych w kolejności zapulsowanych wpisów otrzyma wyżej wspomniany voucher.
#rozdajo #zadarmo #mirkokoksy #kalistenika
źródło: IMG_1818_Easy-Resize.com
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKomentarz usunięty przez autora
przydałyby mi się takie na wieszanie ubrań, które jeszcze nie są brudne, ale były noszone więc do szafy nie nie nadają
źródło: temp_file6458686980313958987
Pobierzźródło: IMG_3639
Pobierzźródło: 363fff0f0efe61139ade50d4bab75c3f01879f19cd68f3f0caa008ed9bf824ec
Pobierzźródło: images-2
Pobierz