Aktywne Wpisy

Marcinnx +37
Nic mnie tak nie W-----A jak ludzie, którzy traktują McDonalda jak jakąś j----ą restaurację 5 gwiazdkową.
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
źródło: obraz
Pobierz
gaz_wieprzowy +61

nie minie
@BlackenedBlue jak nie minie to znowu go otworze i stuknie sie kilka razy
@vieniasn: co 7 lat zaleca się wymianę sprzętu
ja ekologiczny gość w samochodzie pełnoletnim czysty chaos
Wszystko zależy jakie to są dźwięki :)
Dla pewności sprawdź sobie temperaturki jakie ma cpu i gpu gdy zaczyna hałasować, ale wtedy nie nazwałbyś tego ,,dziwne" tylko raczej ,,buczenie"
Pamiętam kiedyś w starych czasach wrzucałem jeszcze relację z czyszczenia i efektów w wydajności i temperatur w moim
temperatury to on rzadko do 50 dobija
obstawiam łożysko ale jeszcze spróbuję odpalić chłodzenie na maksa na chwilę to może się rozrusza i mu przejdzie
to dość zadbany i serwisowany sprzęt ja raczej dbam o elektronikę
źródło: image
PobierzJa też używam wszystko aż padnie, a starannie dobieram produkty.
TV ma już jakoś 20 lat, pralka grubo ponad 10, telefon 5, laptop miałem 11 (nadal sobie żyje u rodziców).
Skoro coś działa, to po co zmieniać.
1. nie lubię zmian
2. nie lubię zbędnych wydatków
3. nienawidzę wyrzucać rzeczy które nadal spełniają swoją funkcję
4. nie jestem fanem konsumpcjonizmu
a teraz to można nazwać ekologicznym czyli nawet lepiej