Aktywne Wpisy

pani_Sylwia_z_1z10 +198
wracając dziś z pracy zauważyłam, że na chodniku leży kobieta, obok niej rower
podbiegłam szybko, żeby zobaczyć czy żyje i czy nic jej nie jest, 5x upewniłam się, czy nie uderzyła głową przy upadku, czy nie ma żadnego złamania, ale z ogólnej oceny miała tylko trochę obtarć, kazałam jej chwilę posiedzieć, żeby minął szok, podpytywałam, co ją boli, gdzie mieszka itp.
ku mojemu zdziwieniu dopytywała i martwiła się tylko, czy na pewno nie widać
podbiegłam szybko, żeby zobaczyć czy żyje i czy nic jej nie jest, 5x upewniłam się, czy nie uderzyła głową przy upadku, czy nie ma żadnego złamania, ale z ogólnej oceny miała tylko trochę obtarć, kazałam jej chwilę posiedzieć, żeby minął szok, podpytywałam, co ją boli, gdzie mieszka itp.
ku mojemu zdziwieniu dopytywała i martwiła się tylko, czy na pewno nie widać

źródło: IMG_5523
Pobierz
walokid +3
No i 3k przebiegu pykło. Zmieniać mu już olej? Pan w #aso mówił że nie trzeba i żeby czekać do interwału olejowego. Ogólnie zamierzam jej zmieniać olej co 8-10k ale zastanawiam się czy tej pierwszej wymiany nie zrobić wcześniej
#audi #motoryzacja #samochody #pokazauto
#audi #motoryzacja #samochody #pokazauto

źródło: f9e6ae61-7379-4a5a-9e58-aee9c14005d0
Pobierz
#programowanie #ui #ux #it #programista15k
@Mirek_kwadrylion: Polityka prywatności mogłaby być obok praw zastrzeżonych. Kontakt: Nie chcesz marginesu przy tych kafelkach po prawej i lewej? Czemu w zakładce kontakt nie ma formularza?. Pisałeś sam czy cms?
@Mirek_kwadrylion: nie mozesz tak pokazac screena, z takim pustym miejscem dookola, wyglada to conajmniej dziwnie. Rozumiem, ze macie dosc szczegolowe widoki pelne danyhch etc, wiec chcecie wszystko pokazac, ale tak sie nie da. Lepiej mozna to zrobic, np tak jak to robi intercom: https://www.intercom.com/ gdzie macie screen na prawie calej szerokosci strony, albo pododawac tooltipy na screenie do fajniejszych rzeczy. Plus takie p------y jak zmiana jezyka nei dziala, centrum
źródło: Screenshot 2025-04-24 at 12.17.22
Pobierz