Aktywne Wpisy

klocus +266
Znalazłem zrzut ekranu z mojego komputera. Rok 2007/2008. Oczywiście wszystko legalne było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nostalgia #gimbynieznajo #windows
#nostalgia #gimbynieznajo #windows

źródło: zielony pasek
Pobierz
alverini +798

źródło: Screenshot_108
Pobierz
Jaki pre-seed? Jaki seed? Co Ty mówisz do mnie synek? Patrz, firma ma miliard PLN obrotu, wchodzimy xD
A co robi pewien senior principal z Movens VC? Nie zarabia na exitach. Organizuje szkolenia z obsługi ChataGPT.
Tak robi się wielki biznes w Polsce - sprzedawanie książek i szkoleń. A ekosystem startupowy jest zatruty farmazoniarzami. W tym kraju NIGDY nie będzie dobrze.
#linkedin #inwestycje #startup #programista15k
źródło: unnamed
PobierzA co robi inny celebryta startupowy Jan "Ptaszek" z firmy z tym, że firma od cashbacku nie oddaje kasy? Oczywiście nic.
Zacząłem przyglądać się środowisku startupowemu 3 lata temu i uważam, że to jest branża całkowicie do zaorania. To jest niepojęte ile wysiłku i czasu jest marnotrawione. A najgorsze, że to my nieświadomie płacimy za te zabawy chłopców garniaczkach, mowa o setkach milionów złotych rocznie z publicznych programów na
Podobnie z tym Youth Business Poland.
@chaosrising:
Zaorać programy z tych instytucji. To wszystko to tylko lans.
@virgola: Z kolei Econverse to zabawa w startupy dla bananowych dzieciaków. Potężna machina, która po prostu zarabia na
Warto zaznajomić się z jego partnerem T. z VC czysta. To może trochę wyjaśnić.