Wpis z mikrobloga

Zaprawdę powiadam wam: jeśli Trzaskowski przerżnie te wybory, to w co najmniej 80% będzie wina jego sztabu. Do samego Trzaskowskiego nie mam wielkich zarzutów, ale to jest generalnie chyba najgorzej prowadzona kampania faworyta wyborów jaką widziałem.

#polityka #wybory #4konserwy #neuropa
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gours: To prawda. Ale zwróć uwagę, że dużo ciężej jest dostawać ciosy z każdej ze stron niż być atakującym lidera. W drugiej turze Nawrocki będzie w sytuacji, w której to cała koalicja będzie przeciwko niemu.
  • Odpowiedz
  • 181
@Kacpy134: ciosy ciosami, ale to co oni zrobili przy okazji Końskich, albo teraz nawet odpowiedzi do głupiego latarnika nie potrafili wysłać na czas… to jest po prostu skrajna żenada i nieprofesjonalizm + brak kompetencji i intelektu
  • Odpowiedz
@Gours: Im najlepiej wychodziła do tej pory bierność w tej kampanii. Trzaskowski ma taką przewagę, że prawie na pewno dostanie się do drugiej tury. A z Nawrockim powinien sobie poradzić
  • Odpowiedz
@Gours: przesadzasz, owszem, ta debata była niepotrzebna, ale poza tym kampania jest prowadzona bardzo dobrze: powiatowe miasteczka, odciecie sie od "elit" i LGBT, brak celebrytów, brak Tuska, stawianie na gospodarke i bezpieczenstwo itd. To nadal glowny faworyt, mimo ze ostatnie dwa tygodnie mial "zadyszke". Nie wobrazam sobie zeby przegrac z Nawrockim... Polacy nie są chyba az tak glupi
  • Odpowiedz
@Gours: na instagramie Trzaskowskiego (tym codziennym) jest o wiele lepszy content niż na ich profilu wyborczym (rafaltrzaskowski2025) - tab dosłowie jest takie lenistwo, wrzucanie surowych tresci na relacje ciągiem z przemówień, po prostu bierność.
  • Odpowiedz
w której to cała koalicja będzie przeciwko niemu.

@Kacpy134: oby xd w tych całych wyborach to jest właśnie jedyna rzecz, która mnie przeraża
  • Odpowiedz
@Gours: koleś gra w defensywie,
szmaty pisowskie czy konfiarskie będą każdy jego ruch grillować i zniekształcać pod swoją gawiedź

myślę że zbyt duża sprawa na szali żeby tak ryzykować i słabo to prowadzić

albo... po prostu chce to p-------ć XD
  • Odpowiedz
@Gours: Po co Trzaskowski ma prowadzić jakąś kampanię skoro ma żelazny elektorat, a obok niego gra Hołownia, który zbierze głosy wyborców Mentzena? Wybory skoncza się tak, że Trzaskowski i Nawrocki przejdą do drugiej tury, Nawrocki z lekka nadwyżką wobec Mentzena i Hołownia depczący mu po piętach. Potem głosy Hołowni pójdą naturalnie na Trzaskowskiego, a Mentzena podzielą się na Trzaskowskiego i Nawrockiego. Tym sposobem Trzaskowski wygra i jego sztab to wie.
  • Odpowiedz
@Gours: po końskich uważam że obaj główni kandydaci zamiast debaty zrobili sobie orędzie dla debili.

Jeden dla tych ze swojej strony(Eee, bo jak czoskoski dojdzie do władzy to tak jakby rządzili tu NIEMCY, a w szkołach będą uczyć tej ideologii LPG, ja na to nie pozowle), a drugi ze swojej(słuchajcie, jak mnie wybierzecie to TAKA KASIORA z Unii popłynie, wszystko będzie git, ja załatwię! Kasa, kasa, rozwój, KASA!!!).

Naprawdę smutne
  • Odpowiedz
Nie wobrazam sobie zeby przegrac z Nawrockim... Polacy nie są chyba az tak glupi

@mariusz-madejczyk: tymczasem 2020, po 5 latach bylejakości wystarczyło "mimo wszystko Duda" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
xfin - >Nie wobrazam sobie zeby przegrac z Nawrockim... Polacy nie są chyba az tak gl...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
wtedy duda był super popularny

@mariusz-madejczyk: właśnie okolice wyborów w 2020 pamiętam zupełnie inaczej, ale może otoczka covidowa mi to wypaczyła co się naprawdę działo ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Gours to jest po prostu lekceważenie przeciwnikow i strategia "nie muszę się wychylać i wygram bezpiecznie". Komorowski myślał że zrobi tak samo a skończyło się panicznymi próbami zmiany wizerunku i udawania energicznego (przypominam jak darł ryja że ni.ma.zgosy na brak zgody)
  • Odpowiedz