Aktywne Wpisy

self-aware +46

pogop +514
16 września 1976 roku mistrz świata w pływaniu w płetwach kończył 13-milowy bieg treningowy w Armenii, gdy nagle usłyszał niepokojący dźwięk. Trolejbus przewrócił się przez ścianę zapory i wpadł do jeziora Erewan. 23-latek natychmiast wbiegł na miejsce zdarzenia, rozebrał się i zanurkował do zanieczyszczonej ściekami wody, aby uratować jak najwięcej ludzi.
Pomimo prawie zerowej widoczności, Karapetyan popłynął 15 stóp w dół (5 metrów), aby dotrzeć do trolejbusu, tylko po to, by odkryć,
Pomimo prawie zerowej widoczności, Karapetyan popłynął 15 stóp w dół (5 metrów), aby dotrzeć do trolejbusu, tylko po to, by odkryć,

źródło: temp_file7731716272100271928
Pobierz
#polityka #wybory #4konserwy #neuropa
@Kacpy134: oby xd w tych całych wyborach to jest właśnie jedyna rzecz, która mnie przeraża
@Gours: Komorowskiego w 2015 nie widziałeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
szmaty pisowskie czy konfiarskie będą każdy jego ruch grillować i zniekształcać pod swoją gawiedź
myślę że zbyt duża sprawa na szali żeby tak ryzykować i słabo to prowadzić
albo... po prostu chce to p-------ć XD
Jeden dla tych ze swojej strony(Eee, bo jak czoskoski dojdzie do władzy to tak jakby rządzili tu NIEMCY, a w szkołach będą uczyć tej ideologii LPG, ja na to nie pozowle), a drugi ze swojej(słuchajcie, jak mnie wybierzecie to TAKA KASIORA z Unii popłynie, wszystko będzie git, ja załatwię! Kasa, kasa, rozwój, KASA!!!).
Naprawdę smutne
@mariusz-madejczyk: tymczasem 2020, po 5 latach bylejakości wystarczyło "mimo wszystko Duda" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: image
Pobierz@mariusz-madejczyk: właśnie okolice wyborów w 2020 pamiętam zupełnie inaczej, ale może otoczka covidowa mi to wypaczyła co się naprawdę działo ¯\(ツ)/¯
@mariusz-madejczyk: a to mi się w takim razie powaliło kiedy dokładnie sraczka ustawowo-covidowo-wałowa miała miejsce