Wpis z mikrobloga

Jest mi bliżej do Brauna i tego anona niż do Trzaskowskiego, bo ten nie udzielił odpowiedzi na pytania Latarnika. To jest niesamowite, że partia z największą kasą i pewnie największym sztabem, nie znalazła czasu by odpowiedzieć na te pytania. Im się chyba podobało jak prze****li w 2015 z Komorowskim.
#polityka #trzaskowski #latarnikwyborczy
klawiszs - Jest mi bliżej do Brauna i tego anona niż do Trzaskowskiego, bo ten nie ud...

źródło: CleanShot 2025-04-24 at 08.57.42

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@klawiszs: Zgadzam się, dużo młodych ludzi sugeruje się tymi quizami i w ten sposób podejmie decyzję przy urnie. Nie rozumiem postawy, w której nie walczą o dosłownie każdy głos w każdym możliwym miejscu
  • Odpowiedz
@klawiszs: tu nie chodzi o znalezienie czasu, tylko po prostu Trzaskowski chce być możliwie przezroczysty, bez poglądów, by nikogo nie zrazić
  • Odpowiedz
@klawiszs: Teraz doczytałem, że jego sztab zadeklarował udział, ale nie przesłali odpowiedzi… czyli amatorka… pewnie w 20 osób nad tym główkują
  • Odpowiedz
@Kacpy134: "dużo młodych"? Chłopie, zejdź na ziemię. Młodzi od zawsze mają wywalone w politykę i głosują emeryci. Nie liczę oczywiście tych 12-latków na wiecach Memcena i 15-letnich ekspertów ekonomicznych zwanych ongiś kucami Korwina, a teraz walczących z aborcją na wykopie. Do urn najwięcej idzie najstarszych ludzi. Trzaskowski nie musi klikać w testy w internecie, wystarczy, że objedzie kraj i o tej 12 w południe w Zgierzu na wiec przyjdzie kilkaset
  • Odpowiedz