@WielkiNos nie, nic im nie grozi… dopóki nie upier**** w końcu kogoś, bo ci debile się zagadają o p--------h zapomniawszy, że mają groźne bydle na smyczy.
@Cygan_Wojtus baba nie zakłada psu kagańca kiedy ten się w windzie rzuca z zębami na ludzi, a psiara pisze o nie przejmowaniu się i nie daniu się prowokować kiedy sąsiedzi śmią się nie zgadzać na taki terror.
@WielkiNos: mnie ostatnio na osiedlowej grupie zjedli w komentarzach, bo ktoś dodał zdjęcie jakiegoś Cześka, który chodzi sobie z jakimś świniakiem typu pitbull bez smyczy, więc napisałam, że takie świniaki, to tylko na smyczy powinny być, bo są nieprzewidywalne, to się na mnie kilka osób rzuciło, że on jest akurat przyjazny, do każdego dzień dobry mówi i najlepszy argument, że LUDZIE TEŻ SOM NIEPRZEWIDYWALNI XDDD
@WielkiNos: Mnie to zadziwia, że ludzie lubią sobie kupować problemy i jak się zorientują, że to jest naprawdę problem to próbują sobie wmawiać na siłę, że go nie ma. Zamiast się go po prostu pozbyć. 25 lat w domu rodzinnym zawsze był pies i teraz za cholerę takiego problemu bym sobie sam nie sprawił.
Jak dla mnie do utylizacji!
A psa uśpić
źródło: temp_file4645113418344194472
PobierzWtedy jest 200 zł