Wpis z mikrobloga

@ShadyTalezz: Wbrew pozorom jest to bardzo sprytne działanie żabki. W Żabkach kupują ludzie skrajnie głupi którzy przepłacają za towary. Kiedy taki człowiek to wykupi będzie pewne że przyjdzie do sklepu x24 razy a co za tym idzie weźmie coś innego jeszcze.
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: gdy bolszewicy wprowadzali swoją rewolucję pierwszym krokiem było rozpijanie chłopstwa, miał on być otępiały i nieświadomy tornada jakie przejdzie przez jego ziemię, nad Wisłą wobec tubylców stosowany jest ten sam model, półki sklepowe wypełnione cukrem prostym i piwami, najpierw ogłupiejesz a potem latać po szpitalach i leczyć się z olejów roślinnych, utwardzaczy, fruktozy i tym podobnych
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: Moim zdaniem nie przemyśleli promocji.

Powinni dostosować liczbę piwek i dni do tygodnia roboczego.
Np 30 browarków na 21 dni. Czyli codziennie przed robotą 2 piwerka. A weekend odpoczynek.
  • Odpowiedz
kwintesencja wykopu: wszyscy ludzie co robia zakupy w żabce to debile.

@awcalezenie: Nie wszyscy. Ja lubię żabkę, bo wiem, że do której bym nie wszedł to kupie to co chcę, bo w każdej jest to samo. W przeciwieństwie do prywatnych sklepów mogę też mieć pewność, że lodówka nie będzie wyłączona, bo "się nie opłaca" albo przy płaceniu nie dowiem się, że płatność kartą tylko powyżej 10 zł.

Natomiast często widzę,
  • Odpowiedz
Wbrew pozorom jest to bardzo sprytne działanie żabki. W Żabkach kupują ludzie skrajnie głupi którzy przepłacają za towary

@KonserwatywnyMocny: oraz tacy którzy nie są bidakami i mają wyrąbane czy śmietana kosztuje 1zł taniej czy drożej ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz