Aktywne Wpisy

CalibraTeam +260
Patrzę sobie na Alfę Romeo Junior i zastanawiam się kto projektował te zegary... W charakterystyczne tuby, wpisano po prostu prostokątny ekran. Wygląda to jak jakaś garażowa przeróbka, tuning z aliexpress.
Strasznie to wygląda, estetyczne dno i codziennie patrzeć na takiego potworka.
#samochody #motoryzacja #design
Strasznie to wygląda, estetyczne dno i codziennie patrzeć na takiego potworka.
#samochody #motoryzacja #design

źródło: alfacotojest
Pobierz
rales +1119
WOŁAM OSOBY, KTÓRE CHCIAŁY BYĆ ZAWIADOMIONE W DNIU DYMISJI/ZWOLNIENIA MICHAŁA PROBIERZA Z FUNKCJI SELEKCJONERA BIAŁYCH ORŁÓW
Łysy Bajerant cieszący się z małych rzeczy był selekcjonerem polskie kadry rok, 8 miesięcy i 21 dni.
#mecz #pilkanozna #reprezentacja
Łysy Bajerant cieszący się z małych rzeczy był selekcjonerem polskie kadry rok, 8 miesięcy i 21 dni.
#mecz #pilkanozna #reprezentacja

źródło: 3121c2662f46e7e781d415733357e9a7820ea335b3ed932235927d992ad7e8d0
Pobierz
Alicja to kolejny przykład podręcznikowej idiotki. Ja rozumiem, że to co powiedziała dupiasta na jej temat to nie było coś, po czym Alicja miałaby ją zabić czy cokolwiek. Jednak elementarny szacunek do samej siebie, honor i poczucie własne wartości - w moim przypadku - spowodowałyby brak chęci utrzymywania jakichkolwiek kontaktów z osobom, która te słowa wypowiedziała. Spoko były w jednym programie, jadły przy jednym stole itd. Niemniej w życiu bym nie wchodził w żadne koleżeńskie relacje z kimś takim.
Adrian to kolejny przypadek braku szacunku do samego siebie. Szczerze jeżeli nie kieruje nim wyrachowanie i chęć zgarnięcia 50k (przynajmniej) to nie mam najmniejszego pojęcia jak wyjaśnić jego zachowanie. Po takim strzale na pysk, on powinien się od niej w sekundę odwrócić. Tymczasem ta p------a nie dość, że nie zareagowała adekwatnie do Meli na mordę, to jeszcze liże się z podnóżkiem po 3 minutach od rozmowy. Adi to mądry gość. Nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości. Buduje zdania złożone, ogólnie mądrze gada i ma chłodną głowę. Natomiast wszystkie rzeczy które robi w parze, w stosunku do Podnóżka - są idealnym przeciwstawieniem tego co i jak mówi.
Albo Amanda była tam aż tak nielubiana - czego nie pokazano w programie, albo była za mądra dla 3/4 zuczestniczek i Pandora została tak sformułowana, by jej d---------c. Biorąc pod uwagę że Alicja woli rechotać jak stary diesel z Dupaczita, zamiast rozmawiać w normalny sposób z Amanda - chyba idealnie pokazuje jakim pustakiem jest Alicja.
Judasz z p------ą w finale. Gdzieś to już widziałem.
#hotelparadise
Ta wypowiedź najlepiej pokazuje poziom uczestników tego sezonu i obniżone oczekiwania co do nich ( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡º ͜ʖ͡º)