Aktywne Wpisy
pastarri +50
Mój sąsiad pali na balkonie, dym wlatuje przez moje otwarte okna do pomieszczeń w moim mieszkaniu. Nie da się zostawić okna otwartego, bo zaraz czuć dym. Non stop siedzi na balkonie i pali - dziennie spokojnie mu schodzi paczka fajek jeśli nie więcej.
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie

Ibiryd +674
Kilka dni na X i chłop spotkania z posłami urządza. To się nazywa skuteczność - nawet PSL takiej nie ma.
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci

źródło: IMG_7160
Pobierz
Co w dzisiejszych czasach lepiej zrobić? A może jest coś jeszcze? Czekam na porady :)
#kiciochpyta #pracbaza #firma #przedsiebiorczosc #pytanie #pytaniedoeksperta
@wykopyrek: Wszystko powyższe, tylko nie to xD
Znasz kogokolwiek, kto tak robi? Więcej osób zauważy, że produkujesz mikroplastiki.
Masz
@prawy00: Powiedz jaka branża i czy działacie lokalnie czy globalnie - inaczej te rady nie będą nic warte :)
@prawy00: To mam dla Ciebie ciekawy materiał, który mówi (między innymi) właśnie o lokalnych biznesach: LINK :)