Wpis z mikrobloga

Wchodzę do rodzinnej firmy i prowadzą ją starsze osoby. Chcę trochę lepiej zadbać o #marketing i rozpoznawalność. Myślałem o naklejeniu takich naklejek "oceń nas w google z kodem QR" aby można było dodawać opinie na #google. Kolejną rzeczą jest założenie #stronywww , #instagram lub profilu firmy na #facebook. Chcę też założyć maila z własną domeną na home.pl.
Co w dzisiejszych czasach lepiej zrobić? A może jest coś jeszcze? Czekam na porady :)
#kiciochpyta #pracbaza #firma #przedsiebiorczosc #pytanie #pytaniedoeksperta
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Co w dzisiejszych czasach lepiej zrobić? A może jest coś jeszcze? Czekam na porady

@prawy00: Powiedz jaka branża i czy działacie lokalnie czy globalnie - inaczej te rady nie będą nic warte :)
  • Odpowiedz
@prawy00: Nie daj się hejterom, postęp polega na tym żeby próbować a koszt większości tych wyśmianych działań jest zerowy. Jak nie będą przynosić efekty to z nich zrezygnujesz. Na marketingu się nie znam ale trochę na podejmowaniu decyzji.
  • Odpowiedz
  • 0
A co z programem pocztowym? Używają thunderbirda, nie podoba mi się. Wolę Outlook, ale to generuje koszta, które obawiam się, że mogą nie chcieć ponosić. A na piratach nie będę leciał. Jak oni mają komputery z Vistą jeszcze
  • Odpowiedz
lokalnie, produkcja spożywcza, manufaktura

@prawy00: To mam dla Ciebie ciekawy materiał, który mówi (między innymi) właśnie o lokalnych biznesach: LINK :)
a__s - >lokalnie, produkcja spożywcza, manufaktura

@prawy00: To mam dla Ciebie cieka...
  • Odpowiedz