Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Dlaczego Przedszkolaka Bartka nie dali od początku sezonu? Dla mnie koleś ten hotel pozamiatał, pomimo że był bardzo krótko. Błyskotliwy,charyzmatyczny, śmieszny no i odważny, żeby konfrontować debili.
Wizualnie nie mój typ, pluszak żenada, ale generalnie duży plus dla niego. Premium content.

Mostowiak - fajny chłopak, ale na końcówce irytuje mnie tym, jaki jest zaślepiony Podnóżkiem. Ok, niech udaje relację przed finałem, ale mógł już sobie darować te przytulanki.

Jadwiga - nie mam siły jej komentować. To jest dno i tyle. Bardzo się dziwię, że nikt w hotelixie nie odkrył jakie to stulicowe babsko.

Adam - będzie śmiesznie jak się okaże, że nie jest jakimś tam laborantem tylko pracuje w klinice medycyny medycyny estetycznej albo robi sztuczne zeby w Turcji. 3 gej do kolekcji Jagody

Podnóżek - kolejne dno, obłudna, zakłamana, beznadziejna i szkoda mi paluchów na pisanie o niej. Również, niech zniknie w czeluściach internetu.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ciekawe spostrzeżenie z pracą Adama. To tak jak z ta fałszywa przebiegła małpa. Wielka instruktorka survivalu, a okazuje się opiekunem kolonijnym.
  • Odpowiedz
  • 1
@BlackBacardi ❤️

@lesbica997 haha, w punkt! Jeszcze się zareklamowała męskimi zainteresowaniami i wszystko jasne.

@liliove taka prawda XD jakby coś odwaliły w jednym czy dwóch odcinkach to napisałabym elaborat, ale to praktycznie cały sezon dna i wodorostów i szczerze kibicuję by o nich + Gargamelicy wszyscy szybciutko zapomnieli

@lillyen hahah bez kitu, czekam na wykopkowe investigation. Problem w tym, że Wikary był tak nudny, że każdy ma go
  • Odpowiedz