Aktywne Wpisy

A330 +335
Tymczasem w warszawskim budżecie obywatelskim XD
Do Choroszczy?
Do Choroszczy
Na badania?
Nie, na stałe xD
Do Choroszczy?
Do Choroszczy
Na badania?
Nie, na stałe xD

źródło: 1000023234
Pobierz
mareczuczeek +246
Kupiłem nowy #rower
Dajcie choć 1 plusa dla chuopa
Dajcie choć 1 plusa dla chuopa

źródło: 1000021984
Pobierz
#myslistwo #zwyrodnialcy #zwierzeta #lisy #mordercy
źródło: 1000002159
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Jeżeli chcesz aby dało się aby natura sama regulowała wszystko to musimy powrócić do jaskiń i żywić się ze zbieractwa.
@pyszniarz: właśnie takiego życia chce
@TobiaszSuchy: Długość życia 40 lat. Śmiertelność niemowląt w okolicach 50%.
Raj na ziemi.
Czy tego chcemy czy nie.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@assninja: Możesz nam przypomnieć, czym i w jaki sposób myśliwi dokarmiają omawiane lisy, że aż tyle ich jest?
@Cogito-sum: zjadający jakoo pożywienie - nie, ale ci myśliwi nie beda tych lisów jedli, więc kłania się wytyczna dotycząca zdrowych zwierząt, których nie mozna zabijać bo zwierzę to istota zdolna odczuwać, poczytaj definicje z TOZu, ja wiem ze to nie pies, kot czy świnka morska ale dla mnie osobiście zabijanie żywych, zdrowych zwierząt jest barbarzyństwem
Analogicznie do twojego myślenia
Tak samo jak inne instynkty. Np wojny, konflikty, z czego wynikają? Instynkt stadny + walka o zasoby.
Stada goryli mają tak samo, a czymże jest walka o samice czy pożywienie jak nie walką o zasoby.
I co myślisz, że ONZ wyda rezolucje i natura ludzka się zmieni? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Już jeden idiota
@Cogito-sum: łowca łowi dla pożywienia a zabójca zabija bez powodu, instynkt byłby wtedy jakby czlowiek nie mial pożywienia, wtedy byłby uzasadniony ten "instynkt"
zerknij wyzej, inny mirek napisał, że sami "myśliwi" rzucaja jedzenie dzikim zwierzętom, po co? zwierze samo sobie zje inne mniejsze, taki łancuch pokarmowy, zalezności, rzucając dzikiemu jedzenie sprawiasz ze on nie łowi, ma idealne warunki do rozmnażania a co za
@TobiaszSuchy: I zwierzęta też "zabijają bez powodu", są mordercami. Tak jak i człowiek.