Wpis z mikrobloga

@Rad-X: Przecież twórcy pisali, że dostali oficjalne zapewnienie od Bethesdy że nie zamierzają zawieszać ich projektu, i mają ich pełne przyzwoleństwo na wydanie, w dodatku wszyscy twórcy moda dostali od Bethesty darmowe klucze na tego remastera.
Akurat w kwestii modów Bethesda jest zupełnie innym studiem niż taki np. Rocstar banujacy wszystko jak leci.
  • Odpowiedz
@Rad-X: mogą, ale też wiedzą, że modyfikacje utrzymują żywotność Skyrima od premiery do dnia dzisiejszego, i będą podtrzymywać aż do premiery kolejnego TESa. IMO zbyt dużo mają do stracenia.
  • Odpowiedz
@bary94pl: nie przeczytałeś EULA zanim zaczałeś grać, co? Nikt nie czyta. A potem płaczecie.

Zapamiętaj sobie jedno - żadna korporacja nie jest Twoim przyjacielem. Mówisz, że twórcy moda dostali darmowe klucze? XD
To zgadnij co się stanie jak zaakceptowali ten dokument i Zenimax nagle i nieoczekiwanie zmieni zdanie.

DoomRL, TES Renewal - Morroblivion, Fallout: The Story... mam Ci wymieniać dalej?
Mogą sobie tym "zapewnieniem" tyłek podetrzeć. Jak tylko chorągiewka im
  • Odpowiedz
@bary94pl: w swiecie counter strike chyba bylo niedawno cos takiego, ze jacys tam programisci tworzyli bodajze moda do cs source i valve, czyli producent tez niby na niego przyzwalali, by niedlugo przed premiera zbanowac go na platformie steam xd
  • Odpowiedz
@ItsyBitsyPajonk: po co kłamiesz byczku? Spojrzałem na Fallout co wymieniłeś i po prostu twórcy moda nie podołali, ale samego moda możesz pobrać w wersji jakiej jest + go kontynuować. Gdzie tam ban od behesdy? Czyli tylko wymyślasz pod tezę że złe korpo xddd
  • Odpowiedz
@ItsyBitsyPajonk: Możesz mi dalej wymienić, bo większość z tych modów które wymieniłeś, to padły bo twórcom odechciało się ich finalizować, a nie bo Bethesda zakazała.
Morroblivion? No tu to poleciałeś po bandzie. Ten mod powstawał, zanim w ogóle wyszedł Skyrim. Więc po jego premierze twórcy zwyczajnie uznali, że nie ma sensu tworzyć dalej na przestarzałym silniku, porzucili i zwyczajnie... zaczęli robić Skyblivion... (przecież to chyba ta sama ekipa robi, jeśli
  • Odpowiedz