Wpis z mikrobloga

#motocykle

Kupował ktoś ostatnio na Ali albo Temu jakąś juz sprawdzoną w boju podróbkę quadlock-a?
Podeślecie link?
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Uważam, że ten trend na te uchwyty anty wstrząsowe to też dobra bajera

@proweniencja @Zielony34: znam chłopa który jeździ dużo i wszędzie na rowerze, kupił ori z tłumikiem i od kilku lat mu ajfon ostrzy, mam też w pracy kobite która jeździ głownie po ścieżkach rowerowych i to nie jakoś dużo, używa jakiegoś klona chińskiego z samsungiem i tam ma problem
  • Odpowiedz
@Zielony34 ja swojego Xiaomi zakładam na aluminiowy uchwyt do jednocylindrowego motorka i jadę w las xD Wibracje są takie że w niektórych zakresach obrotów nic nie widać w lusterkach. Póki co wszystko działa.
  • Odpowiedz
@smoczykutaz7: siajomi czy ajfon giga max tak czy siak nie chciał bym żeby pewnego dnia coś przestało działać ale wasze zabawki to wasza sprawa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Zielony34: znam pare przypadkow ze stabilizacja obrazu padala w roznych telefonach, lepiej wyplacic za uchwyt niz za nowy telefon, a ze Ty nie masz to nie znaczny ze inni nie maja, sam posiadam sp connecta z dumperem
@proweniencja tu chodzi o drgania od silnika niz od drogi
  • Odpowiedz
@7uras: Moja ciotka, wujka siostry też mówi że telefon nadal ostrzy. Ty wiesz czym jest focus, a stabilizacja? :) kocham wykop. Chyba muszę zaprojektować jakiś uchwyt (czyli 2 elementy na krzyż) i w----ć tam 2x więcej gumek, oj będzie szło jak widzę. AntiVibrant Pro i jazda.
  • Odpowiedz
@xede Nie poznałem nikogo, komu się telefon od tego uszkodził. Prędzej uwierzę w to, że podczas postoju wypadł komuś z ręki, zapomniał o tym i po pewnym czasie zaczął się problem. Zwalił więc na drgania.

Pomijam już, że ludzie są naiwni i zamiast pomyśleć, to walą owczym pędem do internetu po "specjalistyczne" uchwyty.

Tym bardziej spuszczać się nad telefonem za kilka stówek. Padnie to c--j, kupie następny. Jak ktoś ma Srajfona
  • Odpowiedz
@Zielony34

Tym bardziej spuszczać się nad telefonem za kilka stówek. Padnie to c--j, kupie następny. Jak ktoś ma Srajfona na raty i będzie spłacał jeszcze 5 lat bo musi mieć jabłko to spoko, niech inwestuje w uchwyt, bo na kolejny telefon może już nie starczyć.

to
  • Odpowiedz
@proweniencja: @Zielony34
widac ze nie potraficie przyjac do wiadomosci po co sa dumpery w uchwytach i "chlopski rozum" wygrywa w tym przypadku, powiem tak, ja bede uzywal, wy nie musicie, jak kupicie sobie lepszy telefon z ois i rozwalicie go to zostawcie to dla siebie
  • Odpowiedz