Wpis z mikrobloga

@Vadzior: Mógłby darować sobie te snobistyczne wstawki. No i maskę Fantomasa. Ale trzeba mu oddać, że z całej trójki ma zdecydowanie najlepsze pojęcie o gastronomii.
  • Odpowiedz
@eSUBA94: MŁALA! A tak już na poważnie to gość jest kompletnym normikiem o typowo studenckim smaku i rozeznaniu. Idąc z kumplami na kebaba usłyszałbyś dokładnie takie same opinie. Dlaczego więc akurat w Książulu widzą autorytet? No idea...
  • Odpowiedz
@PepikPL: ja go oglądam dla zabicia czasu, do jedzenia, aby sobie leciało, nie wiąże z nim żadnych eksperckich rad bo sam potrafią czasem z głupiej fotki uznać czy coś będzie dobre czy nie, nie potrzebuje filmiku na YT

tymczasem ludzie nawet nie wiedzą co ile ma kosztować - no chyba że ktoś im powie

były już nawet akcje że po jego filmie z małego miasteczka gdzie są tylko 2 kebaby,
  • Odpowiedz
ja go oglądam dla zabicia czasu, do jedzenia, aby sobie leciało, nie wiąże z nim żadnych eksperckich rad bo sam potrafią czasem z głupiej fotki uznać czy coś będzie dobre czy nie, nie potrzebuje filmiku na YT

@eSUBA94: Od 5 lat pracuję zdalnie i dobrze Cię rozumiem. Sam puszczam sobie najróżniejsze kanały, by nie siedzieć w ciszy, więc czemu nie testy kebabów? Zwłaszcza, że to nie jest nic angażującego i
  • Odpowiedz
I tego nie rozumiem kompletnie. Bo OK, Sebek jedzący fastfoody jak najbardziej nadaje się na zabijacz czasu, ale widzieć w nim autorytet? Czy leci z nami pilot? XD

@PepikPL: przebije to, w kolejce w tym miasteczku stali ludzie którzy na codzień prowadzą działaność zaopatrzenia dla lokalów gastronomicznych - serio, wrzucali na instagrama swojego, miasteczko 10-15.000 mieszkańców a oni przez 10 lat nie mieli kiedy przestestować 1 lokalu kebabem z dwóch/trzech
  • Odpowiedz
@eSUBA94: Nawet nie wiem jak to skomentować? Bo OK, jakby szanowany podróżnik kulinarny powiedział, że w Szczecinie zlokalizowane jest jedyne miejsce w kraju gdzie można spróbować, nie wiem, fugu i jest ono przyrządzone w sposób autentyczny to sam bym tego nie zrobił, ale nawet zrozumiałbym jakby ktoś się specjalnie tam wybrał. No, ale jechać na drugi koniec kraju, bo jakiś zwyklak powiedział, że w sumie spoko ten kebab? XD
  • Odpowiedz