Wpis z mikrobloga

Zgadnijcie kto pomógł tej kobiecie która chciała sobie wszczepić zarodek mimo że jej ex mąż się na to nie zgadzał i sąd to przyklepał? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

https://www.ofeminin.pl/dziecko/ciaza/pierwszy-taki-wyrok-w-sprawie-in-vitro-w-polsce-pomoglo-ordo-iuris/9lkg697?utm_source=wykop.pl_viasg_ofeminin&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=undefined&utm_v=2

#dyskryminacjamezczyzn #pieklomezczyzn #ciekawostki
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kidi1: informacja niewygodna ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Sąd Rejonowy w Radomiu uznał argumenty Ordo Iuris i zezwolił kobiecie na pobranie zarodka bez zgody byłego męża. Ten wyrok bez precedensu wzbudził wiele emocji i kontrowersji.
  • Odpowiedz
kompletnie nie rozumiem czemu sfrustrowanych chłopów tak ciągnie do skrajnych konserwatystów

@LunaHime: nic dziwnego, jesteś kobietą więc kompletnie nie masz pojęcia o mężczyznach i problemach, z jakimi się mierzą.

którzy ich prawami gardzą najbardziej.
  • Odpowiedz
@kompek Nie będę próbowała Cię do niczego przekonać bo to nie ma najmniejszego sensu, tak samo jak Twoje pozbawione logiki plucie jadem. Zadziwia mnie tylko to, że wypisujesz takie rzeczy pod informacją o konserwatywnej, katolickiej fundacji która pomogła wykorzystać mężczyznę do rozpłodu i wrobiła w alimenty.
Ps. Mężczyźni odpowiadają za 97-99% gwałtów, o ile sie nie mylę to niedźwiedzie coś około 0%
  • Odpowiedz
Nie będę próbowała Cię do niczego przekonać bo to nie ma najmniejszego sensu,

@LunaHime: tłumacząc na polski - "nie mam żadnych kontrargumentów, więc rzucę jakieś górnolotne hasełko" xD

pozbawione logiki plucie
  • Odpowiedz
@LunaHime: lol, czemu oskarżasz typa że pluje jadem, skoro on tylko odpowiada na Twoje pytanie:

kompletnie nie rozumiem czemu sfrustrowanych chłopów tak ciągnie do skrajnych konserwatystów

Lewica trzyma z mizoandrycznymi środowiskami feministycznymi, które to nakręcają wojnę płci, więc wielu mężczyzn zaczyna popierać skrajną prawicę w myśl zasady "wróg mojego wroga jest moim przyjacielem" Sprawę jeszcze pogłębiają lewicowe polityczki jak Kotula, która jest ministrą równości, a powinna być ministrą przywilejów (pierwszy
  • Odpowiedz
lol, czemu oskarżasz typa że pluje jadem, skoro on tylko odpowiada na Twoje pytanie

@kjubikul: A Ty wchodziłbyś w dyskusję ze stukniętą feministką na forum dla feministek? To właśnie taki przypadek tylko w drugą stronę, szkoda klawiatury na punktowanie tych bzdur po to, żeby dowiedzieć się że jestem uprzywilejowaną p0lką.

Minister Kotula to ciężki przypadek, tak jak i całe ministerstwo równości i trudno się z Tobą nie zgodzić. Systemu emerytalnego
  • Odpowiedz
@kompek: Tylko problem jest taki, że wszystkie grzechy lewicy, które wymieniłeś nie mają znaczenia dla zwykłego mężczyzny. Co mnie obchodzi gadanie o niedzwiedziach i buzzwordy. Za to prawica dokonuje czynności, które dużo bardziej w mężczyzn uderzają. Przykładowo popiera nierówny wiek emerytalny, obowiązkową służbę wojskową czy zmuszanie mężczyzn do bycia jedynym żywicielem rodziny.
  • Odpowiedz
nie mają znaczenia dla zwykłego mężczyzny

@lemianek123: jak siedzisz w piwnicy i się z niej nie wychylasz, to może tak. Mężczyzn mających normalne życie dotyka to, że nie zostali przyjęci na studia czy na jakieś stanowisko, bo może i są świetnym kandydatem, ale nie mają cipska i mogą s--------ć. Dotyka ich to, że jest 2137 programów wsparcia czy szkoleń dla kobiet, a dla nich nie ma nic i wszystkich g---o obchodzi,
  • Odpowiedz