Aktywne Wpisy

Wormditt +25

źródło: 20250506_141150
Pobierz
wfyokyga +69
Dzień dobry, dziękuję że o mnie pamietaliscie i mnie godnie zastąpiliście w tematach obrazów i czołgów. Szczególnie @BBxx bo widziałem że n---------ł ostro, muszę to wszystko zaplusować. Reszcie też dziękuję i też se tęskniłem za wami. Cieplutko w serduszku dla jego gdy widział te wszystkie wpisy z pozdrowieniami (づ•﹏•)づ
#solidarnizwfyokygom
#solidarnizwfyokygom

źródło: temp_file5040782420009752059
Pobierz
https://www.ofeminin.pl/dziecko/ciaza/pierwszy-taki-wyrok-w-sprawie-in-vitro-w-polsce-pomoglo-ordo-iuris/9lkg697?utm_source=wykop.pl_viasg_ofeminin&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=undefined&utm_v=2
#dyskryminacjamezczyzn #pieklomezczyzn #ciekawostki
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@LunaHime: nic dziwnego, jesteś kobietą więc kompletnie nie masz pojęcia o mężczyznach i problemach, z jakimi się mierzą.
Ps. Mężczyźni odpowiadają za 97-99% gwałtów, o ile sie nie mylę to niedźwiedzie coś około 0% ᶘᵒᴥᵒᶅ
@LunaHime: tłumacząc na polski - "nie mam żadnych kontrargumentów, więc rzucę jakieś górnolotne hasełko" xD
Lewica trzyma z mizoandrycznymi środowiskami feministycznymi, które to nakręcają wojnę płci, więc wielu mężczyzn zaczyna popierać skrajną prawicę w myśl zasady "wróg mojego wroga jest moim przyjacielem" Sprawę jeszcze pogłębiają lewicowe polityczki jak Kotula, która jest ministrą równości, a powinna być ministrą przywilejów (pierwszy
@kjubikul: A Ty wchodziłbyś w dyskusję ze stukniętą feministką na forum dla feministek? To właśnie taki przypadek tylko w drugą stronę, szkoda klawiatury na punktowanie tych bzdur po to, żeby dowiedzieć się że jestem uprzywilejowaną p0lką.
Minister Kotula to ciężki przypadek, tak jak i całe ministerstwo równości i trudno się z Tobą nie zgodzić. Systemu emerytalnego
@kjubikul: Przecież aktualnie to prawica nakręca wojnę płci przy okazji osób transpłciowych
@lemianek123: jak siedzisz w piwnicy i się z niej nie wychylasz, to może tak. Mężczyzn mających normalne życie dotyka to, że nie zostali przyjęci na studia czy na jakieś stanowisko, bo może i są świetnym kandydatem, ale nie mają cipska i mogą s--------ć. Dotyka ich to, że jest 2137 programów wsparcia czy szkoleń dla kobiet, a dla nich nie ma nic i wszystkich g---o obchodzi,