Aktywne Wpisy

daretti877 +154
#gospodarka #demografia #ekonomia #p0lki
Dziś znowu spaceruje sobie do pracy przez park a tam pełno Grażynek 30 plus z psieckami ...wożą je specjalnie do parku samochodami żeby ...no właśnie nie wiem xD potem labrador do bagażnika trzeba odwieźć i pędzić do kołchozu robić "kariere" xD ostatnio na przejściu puszczałem 30 plus z mopsem w wózeczku xD cwane Kariny zagłuszają instynkt zwierzętami...trzeba drastycznie ograniczyć pogłowie
Dziś znowu spaceruje sobie do pracy przez park a tam pełno Grażynek 30 plus z psieckami ...wożą je specjalnie do parku samochodami żeby ...no właśnie nie wiem xD potem labrador do bagażnika trzeba odwieźć i pędzić do kołchozu robić "kariere" xD ostatnio na przejściu puszczałem 30 plus z mopsem w wózeczku xD cwane Kariny zagłuszają instynkt zwierzętami...trzeba drastycznie ograniczyć pogłowie

lkoikm +996

źródło: temp_file2799691684228538920
Pobierz
#alkoholizm #a-----l #uzaleznienie #heheszki #lidl #promocja #choroby
źródło: piwka
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Kiedyś nie było po prostu żabek, lidlów i biedronek. Czyli paradoksalnie konkurencja była mniejsza i możliwości dyskontu uboższe. Osiedlowy sklepik nie może sobie pozwolić na taką promocje. Nawet hurtownik mu po takiej cenie nie
To pokaż te oficjalne dane, bo obserwacje z żabki to żaden dowód.
@n_____S: Dobrze, ale zdajesz sobie sprawę z tego iż również w takiej promocji można kupić p--o bezalkoholowe, co od jakiegoś czasu robi relatywnie coraz więcej ludzi? Bo puszka piwa bezalkoholowego kosztuje 500 ml 4-5 zł a mała Coca-Cola lub coś podobnego tyle samo? Poza tym kupno 12 piw nie musi oznaczać, że od razu to wypijesz na raz. Nawet więcej normalni ludzie raczej tak nie robią.
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-04-29_204031_www.google.com
Pobierz@cyk21: Ziomek. Niektórzy ludzie nawet nie mogą pojąć, że jeśli jest taka promocja to nie oznacza, że musisz od razu kupować xD
@n_____S: Nie prawda. To kłamstwo, wzrasta od tego w zależności od kogo zapytasz. Nie wiem ile masz lat i skąd jesteś, ale ja pamiętam iż kiedyś wychodząc z domu jako dzieciak na praktycznie każdym osiedlu na co drugiej ławce był jakiś menel lub patusy inne dziś tego nie ma, to wymarło.
@enten: Nie wiem. Ja tam z randa widzę, że na przykład dzieciaki kupują hot doga na śniadanie
@n_____S: Jeśli już mowa o nowych-starych problemach z alkoholem to moim zdaniem na przykład problemem jest to, że niektórzy swoje nadużywanie na przykład usprawiedliwiają tym, że zamiast pić Tatrę, Harnasia, Żywca, Perłę wszyscy wiemy o co chodzi tak, tanie chamskie p--o to oni piją kraftowe które jest droższe więc ich zdaniem nie są alkusami. Poza tym też
Iz 5:20 UBG "Biada tym, którzy zło nazywają dobrem, a dobro złem; którzy ciemność uważają za światłość, a światłość za ciemność; którzy gorycz uważają za słodycz, a słodycz za gorycz!"