Aktywne Wpisy

#rozowepaski #offroad
Chłop jak sie rozbije autem to podaje lokalizacje i zdjęcie uszkodzenia. Tymczasem baby xD
Chłop jak sie rozbije autem to podaje lokalizacje i zdjęcie uszkodzenia. Tymczasem baby xD

źródło: image_picker_71C51CC3-53D0-4078-91EF-5E2A774B86FB-22625-000005B3BA2AA49C
Pobierz
mickpl +1202
Jakubiak: Ja to uważam, że państwo nie powinno ludziom budować mieszkań. Mnie też było ciężko.
Stanowski: A skąd miał pan pierwsze mieszkanie?
Jakubiak: Dostałem od państwa. Ale było małe.
#nieruchomosci #kanalzero
Stanowski: A skąd miał pan pierwsze mieszkanie?
Jakubiak: Dostałem od państwa. Ale było małe.
#nieruchomosci #kanalzero

źródło: jakubiak
Pobierz
#kononowicz #sorfay #oprawcykononowicza
źródło: image
PobierzJeśli by zaczął się tam pruć, to niech mu Aron przypier*****
@ehhhhh_: Przesłuchania to za dużo powiedziane. Policjant będzie spisywał odpowiedzi na pytania na komendzie. Nic specjalnego.
@lelek_2160: No do zarzutów to jeszcze długa droga :) Na razie to będzie taka "ciuciu-babka": My POmagaliśmy dla Krzyśka, pupkę mu podcieraliśmy, usteczka zwilżaliśmy...
Nie jest mała
Ty tak serio?
@lelek_2160: A skąd wiesz, jakie będą pytania?
@lelek_2160: Muszę ciebie rozczarować. Nie wiem wszystkiego. Wiem natomiast jak działa protokół z tzw. pomocy prawnej i policjant przy takiej czynności najchętniej chce, żebyś się podpisał i sobie poszedł. Prokuratorzy tak robią, bo im się nie chce. Tutaj masz wywiad sprzed 3 dni:
https://youtube.com/watch?v=97kxBPKhHy4&t=298
@lelek_2160: Dopóki media naciskają, to piłka w grze. Trzymajmy kciuki, bo tu dużo od szczęścia zależy.
źródło: panicz o Mariolce
Pobierz