Aktywne Wpisy

Zgrywajac_twardziela +109
Nei rozumiem, jak ludzie mogą chcieć zostać rodzicami. Jest tyle minusów, które przewyższają plusy. Ludzie, którzy decydują się na dzieci, są trochę egoistami – tylko po co im to wszystko, skoro tracą wolność, spokój i czas? Kilka minusów posiadania dziecka:
Brak prywatności – dziecko jest z Tobą zawsze, wszędzie i potrzebuje Cię non stop, nie ma miejsca na Ciebie samego.
Ciągłe zmęczenie – bezsenne noce, stres, wieczny hałas. To nie brzmi jak spełnienie, tylko
Brak prywatności – dziecko jest z Tobą zawsze, wszędzie i potrzebuje Cię non stop, nie ma miejsca na Ciebie samego.
Ciągłe zmęczenie – bezsenne noce, stres, wieczny hałas. To nie brzmi jak spełnienie, tylko

Metylo +49

źródło: temp_file3007110461458781393
Pobierz
#kononowicz
Nie mam konta na wykop, ale często przeglądam wpisy na wykop. Ostatnio chciałem przeszukać archiwalne wpisy i coś zauważyłem.
Dlaczego brakuje wpisów na tagu: #kononowicz w listopadzie 2024? Jest tylko kilka wpisów, link: https://wykop.pl/tag/kononowicz/archiwum/2024-11
Troche więcej wpisów było we wrześniu 2024, ale i tam widać, że coś sięvstało, dużo dni jest bez wpisów. Co się stało? Awaria, cenzura jakaś?
Dziękuje za możliwość zadania pytania.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: 9159d9cde19034e14b169a2ea28ef47849e4c7b3d9956b1c3d3058320b1ee6a7
Pobierz#patostreamy
. Wpisy z tagiem#patostreamy
są niewidoczne gdy przeglądasz tag #kononowicz. Taki ficzer wprowadzili ( ͡° ͜ʖ ͡°)