Wpis z mikrobloga

Super oceny dla Clair Obscur: Expedition 33. Trzeba będzie zagrać. Tylko kiedy. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ogrywam BG3 (55h na liczniku), wjechała premierka Indiany (początek jest top), z tego roku trzeba ograć co najmniej KCD2. W tym roku jeszcze z moich pewniaków do ogrania mam jeszcze Ghost of Yotei, Donkey Kong, Mafia, Metroid Prime, GTA VI, DLC do Lies of P.

A przecież jest mnóstwo innych potencjalnie mocnych premierek, od Dooma, przed Death Stranding 2, po Ninja Gaiden 4. Ale żyjemy w tłustych czasach. ()

#gry #konsole #ps5 #xbox
Theos - Super oceny dla Clair Obscur: Expedition 33. Trzeba będzie zagrać. Tylko kied...

źródło: obraz_2025-04-23_144702988

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@GF91: nowy Onimusha to 2026. Ale tak, jest jeszcze MGS, którym zainteresowałbym się na pewno w chudych latach. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Theos: taa też tak czuję że to w tym roku nie wyjdzie...( ͡° ʖ̯ ͡°) Ale mimo wszystko kilka dobrych gier się szykuje
  • Odpowiedz
@Theos: a i tak większość ludzi narzeka tutaj i będzie narzekać, że nie ma w co grac. Tytuły, które wymieniłeś to grube setki godzin. Jak ktoś tak narzeka to, albo jest ultra wybredny, że kurła teraz nie ma dobrych gier, albo siedzi na #neet i gra po 10h dziennie. Innej opcji nie ma.
Ja w cyberpunka z dodatkiem gram miesiąc i jeszcze trochę przede mną a staram się
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@koniecswiatajestbliski ludzie chcą jojczyć, że nie ma w co grać i im to bardzo pasuje. Dyskutowałem tutaj z takimi. Ja Cyberpunka przechodziłem 2 miesiące, a za dodatkiem dalej czekam na kiedyś (pewnie jak dadzą Pro patcha).

@Smartek ten rok jest/będzie niesamowity, to prawda, a ja większość czasu spędziłem na BG3, AW2 (bo późne pudełka) i Metaphor (chyba nie skończę, P5 lepsza :)).

W ogóle wyszło jeszcze MH Wilds, które chętnie
  • Odpowiedz
@Theos: polecam sprawić sobie Rog Ally.
Przez niego już dawno pozbyłem się konsoli, a cross save pomiędzy pecetem, a handheldem to złoto.
  • Odpowiedz
  • 0
@Qiudo: a Rog Ally w niczym mi tu nie pomoże. Mam PS5+PSPortal+Switcha 1 i zaraz 2. Na to ile mam czasu mam to sobie granie zoptymalizowałem, po prostu gier jest dużo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz