@melba obrzydliwy design plus marna jakość. @KrysztalowyMick nie Ty znalazłeś tylko przeklejasz oferty z pepera. Tutaj nie dostaniesz więcej informacji niż tam w komentarzach. Radon też spoko, ale brałbym Mondrakera choć chyba nie ma sztywnej osi z przodu.
@KrysztalowyMick daruj se tego mondrakera, ma piastę z przodu na qr i jeszcze na kulkach. Dodatkowo SX to najpodlejszy naped osld srama. Ten radon spoko choć ma niby gorsze hamulce, choć różnica raczej niezauważalna. Naped niby też niższej grupy i z mniejszym zakresem, ale będzie bardziej wytrzymały. No i wygląda że ma support na presfit, więc bardziej problematyczny przy wymianie, romet ma zwykły wkręcany. Podsumowując, jeśli nie boisz się opkucia przez
@melba: mam 185cm wzrostu, 85kg wagi, ta rama 20 XL będzie ok? Zazwyczaj widziałem ramy 17, 19, 21 a tutaj parzyste. Aktualnie jeżdżę na Kross Hexagon X3 21, to 20 chyba powinno być git, nie? Pytam, bo to XL mnie zastanawia.
@KrysztalowyMick no wg. producenta mieścisz się w widełkach, więc jeśli jesteś w miarę proporcjonalny/nie masz jakiś osobistych preferencji to ta rama XL powinna być ok.
#rower #kolarstwo #pytaniedoeksperta
źródło: mondraker-chrono-mtb-black-orange-2023
Pobierzromet
@KrysztalowyMick nie Ty znalazłeś tylko przeklejasz oferty z pepera. Tutaj nie dostaniesz więcej informacji niż tam w komentarzach. Radon też spoko, ale brałbym Mondrakera choć chyba nie ma sztywnej osi z przodu.
a co takiego lepszego ma mondraker od radona? Po prostu lepsza marka, czy lepszy osprzęt?
Dodatkowo SX to najpodlejszy naped osld srama.
Ten radon spoko choć ma niby gorsze hamulce, choć różnica raczej niezauważalna. Naped niby też niższej grupy i z mniejszym zakresem, ale będzie bardziej wytrzymały. No i wygląda że ma support na presfit, więc bardziej problematyczny przy wymianie, romet ma zwykły wkręcany.
Podsumowując, jeśli nie boisz się opkucia przez