Wpis z mikrobloga

#kononowicz #patostreamy #doteks #tajemnicegrajewa #ankieta #grzechotiwarkot

Interesująca "dyskusja" pomiędzy szanowne @Alzena i @OlgierdanoTivi pod wpisem "Rajstopiarza" aka "Stockingera". Histeryczne reakcje Ókaszka, niestety już niewidoczne (m.in. wyzwanie oponentki od karalucha), są jednak delikatnie podejrzane. Wystarczyło napisać "NIE, spadaj na drzewo" w odp. na pytanie i uciąć spekulacje 1 cięciem, ale Ókasz się uruchamia - warczy i bulgocze niczym stary diesel.

Link do "dyskusji".

https://wykop.pl/wpis/81128391/kononowicz-to-patostreamy-mex-ty-jelopie-nie-bedzi

P.S. @Alzena, boję się, że się prześpimy. Ty jesteś cudowna kobieta.
CzikaKiri - #kononowicz #patostreamy #doteks #tajemnicegrajewa #ankieta #grzechotiwar...

źródło: InCollage_20250423_131424730

Pobierz

Czy doteks w Starych Juchach skrywa jakąś tajemnicę?

• POmówienia, piwo... piwo jest jak rosół. 44.8% (13)
  • Coś może być na rzeczy... 55.2% (16)

Oddanych głosów: 29

• 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CzikaKiri: Belakawent tworzy w swojej gminie całkiem zgrabną społeczność takich po starych juchach albo przed,mityngi pod sklepami, zbiórki społeczne, imprezy z całymi rodzinami (chyba że członkowie w konkubinacie żyją) itd itd.. Także raczej nie gania za % po postach, zwykła ciekawość zawodowa.
  • Odpowiedz
@bellacavem: no chyba że sławek czy mexicano, wtedy można się z nich nabijać z esperalu czy terapii
Agresywna reakcja Olgierdano faktycznie podejrzana; czyżby miał coś do ukrycia w tej sprawie?
  • Odpowiedz
@Mariusz1488: Oskarżenia pojawiały się od dawna i nie tylko u Zielonego, który jednak najczęściej to wyciąga. Włożyłbym to między bajki, gdyby nie jego sposób reakcji na te plotki oraz fakt, że dużo pił i ma problemy z kontrolowaniem emocji. Biorąc pod uwagę, że mowa o szkolnej to coś może być na rzeczy. Dowodów nie ma żadnych. Jak zresztą przy okazji WSW.
  • Odpowiedz
@piSSowiec39: wśród okuratnych meneli tacy delikwenci którzy chwalą się wszywkami to pariasi. U mnje taki przychodzi pod sklep, już po tym jak znowu zaczął pić i nikt jemu nawet papierosa nie da a pić to sobie może sam.
Alkoholik ratujący się wszywkami to jak alpinista,który wszedł na szczyt góry a potem dzwoni do TOPR-u by helikopterem jego zwieźli na dół. Wlazłeś sam to i złaź albo zdychaj.
Detoksy, terapie to
  • Odpowiedz
@knurknurewiczpierwszy: Tak jest szanowny Panie. Jak chlejesz pół roku to odstaw magiczne eliksiry bez wspomagania. Siłą woli codziennie odmawiaj sobie gdy wszyscy wokół nadziabani a nie straszakiem- esperalem. To jest test charakteru, trzeba mieć w sobie siły aszasz.
  • Odpowiedz
  • 0
@bellacavem: Niepokoją mnie Twoje wypowiedzi i afirmacja Men Eli. Już dwa razy moderacja odsyłała Cię na odwyk. Bezsuktecznie, bo nadal wyrabiasz. W ogóle tag capi słonowatym - OBIEKTY przychodzą tu pod wpływem i szcz[cenzura] na tagową podłogę. Sheriff Czika ogłasza antyenelską akcję, kryptonim #wszywka, ahora!
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: sam jestem menelem bezwszywkowym i mam takie same prawa jak wegeabstynenci. Za to moderacja mnje nie banowała. Tylko za prawdę o afroamerykaninach i za pisanie prawdy o nitrodolskim - bożyszczu twoim,zresztą.
A menelstwa nie propaguję,nie reklamuję,nie polecam, bo nie lubię konkurencji.
I nic a nic nie wyrabiam. Mam ostatnio mało czasu na harce na wykopie a poza tym już mnje to zbrzydło. Bez Krzysia to już nie to samo.
  • Odpowiedz
@Mariusz1488: Nie wiem, ale oglądam filmy prezesiny. Nawet na dzisiejszych opowiada o przymusowym leczeniu w Starych Juchach i dodaje " dwutygodniowe leczenie ".
Taka terapia olkoholowa to minimum 4- 6 tygodni. Gdy zgłaszasz się dobrowolnie możesz w każdej chwili podziękować.
Natomiast goście skierowani na takie leczenie przymusowo = sądownie muszą swoje odsiedzieć by dostać papierek o ukończeniu terapii. Dla niektórych brak takiego świstka to utrata pracy, rozwód czy nawet odsiadka.
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: Ókaszek się denerwuje, bo wypiłby sobie i poszczał po wycieraczkach jak za dawnych czasów, ale Jusia pilnuje i to bardzo mocno. Albo skopałby sobie lampę w jakimś samochodzie nasz rycerzyk malutki. Odwyk sprawił tylko tyle, że teraz piłby taniej, bo mniej. Nie wiem czy zauważyłeś, ale tu jest pewien dziwny standard. Wypominanie Ókaszkowi, że szczał po klatce schodowej - to niedobre, po co takie stare rzeczy wypominać?! Masturbowanie się
  • Odpowiedz
  • 1
@jaaktozbyinny: No tak, to jest tzw. "dialektyka grajewska" lub mówiąc kolokwialnie mentalność Kalego - Ókaszka i jego koboldów.

Co do doteksu, to obstawiam, że jednak to ściema Kosno, tak 30% szans, że jest to prawda. Problem jest taki, że oni wszyscy kłamią i mitomanią! Majtomord z gór również. Wszyscy kręcą i są to krętactwa wielopoziomowe, trzeba naprawdę mieć dobrą pamięć, by tych gadów naświetlać.

Spójrz na ten filmik Ókaszka, co tam wkleił
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: Nie wiem, gdzie pojawiło się stwierdzenie, że skierowanie na leczenie miało być wynikiem tego skazania przez sąd. Na ile dobre pamiętam, to mowa była o wycofaniu oskarżenia o 207 w zamian za zgodę na leczenie. Tak jak piszesz, trzeba mieć dobrą pamięć, żeby się w tym połapać.
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: jakbyś czytał wszystkie moje wpisy dokładnie i sumiennie to doszedłbyś do jedynego słusznego wniosku : wszystkie moje wpisy są prawdą a każde zdanie jest sensowne i logiczne.
Więc czytaj wnikliwie,ze zrozumieniem a nie po łebkach.
  • Odpowiedz