Aktywne Wpisy

OBAFGKM +245

źródło: temp_file3849551838728833298
Pobierz
DonGrubas +141
Wasi rodzice też wyparli całkowicie swoje błędy z waszego dzieciństwa?
Miałem ostatnio z nimi bardziej szczerą rozmowę i pojawiły się pewne kwestie jak np nasze traumy i wspomniałem o tym jak do dziś pamiętam że ojciec mi wpuścił potężny w------l na zlecenie matki bo nie chciałem jechać do babci - a oni totalnie tego nie pamiętali i jestem na 99% pewien że nie kłamali - tak samo było z większością przypadków gdzie
Miałem ostatnio z nimi bardziej szczerą rozmowę i pojawiły się pewne kwestie jak np nasze traumy i wspomniałem o tym jak do dziś pamiętam że ojciec mi wpuścił potężny w------l na zlecenie matki bo nie chciałem jechać do babci - a oni totalnie tego nie pamiętali i jestem na 99% pewien że nie kłamali - tak samo było z większością przypadków gdzie
Interesująca "dyskusja" pomiędzy szanowne @Alzena i @OlgierdanoTivi pod wpisem "Rajstopiarza" aka "Stockingera". Histeryczne reakcje Ókaszka, niestety już niewidoczne (m.in. wyzwanie oponentki od karalucha), są jednak delikatnie podejrzane. Wystarczyło napisać "NIE, spadaj na drzewo" w odp. na pytanie i uciąć spekulacje 1 cięciem, ale Ókasz się uruchamia - warczy i bulgocze niczym stary diesel.
Link do "dyskusji".
https://wykop.pl/wpis/81128391/kononowicz-to-patostreamy-mex-ty-jelopie-nie-bedzi
P.S. @Alzena, boję się, że się prześpimy. Ty jesteś cudowna kobieta.
źródło: InCollage_20250423_131424730
PobierzCzy doteks w Starych Juchach skrywa jakąś tajemnicę?
Agresywna reakcja Olgierdano faktycznie podejrzana; czyżby miał coś do ukrycia w tej sprawie?
Alkoholik ratujący się wszywkami to jak alpinista,który wszedł na szczyt góry a potem dzwoni do TOPR-u by helikopterem jego zwieźli na dół. Wlazłeś sam to i złaź albo zdychaj.
Detoksy, terapie to
@bellacavem: XD
A menelstwa nie propaguję,nie reklamuję,nie polecam, bo nie lubię konkurencji.
I nic a nic nie wyrabiam. Mam ostatnio mało czasu na harce na wykopie a poza tym już mnje to zbrzydło. Bez Krzysia to już nie to samo.
Taka terapia olkoholowa to minimum 4- 6 tygodni. Gdy zgłaszasz się dobrowolnie możesz w każdej chwili podziękować.
Natomiast goście skierowani na takie leczenie przymusowo = sądownie muszą swoje odsiedzieć by dostać papierek o ukończeniu terapii. Dla niektórych brak takiego świstka to utrata pracy, rozwód czy nawet odsiadka.
Co do doteksu, to obstawiam, że jednak to ściema Kosno, tak 30% szans, że jest to prawda. Problem jest taki, że oni wszyscy kłamią i mitomanią! Majtomord z gór również. Wszyscy kręcą i są to krętactwa wielopoziomowe, trzeba naprawdę mieć dobrą pamięć, by tych gadów naświetlać.
Spójrz na ten filmik Ókaszka, co tam wkleił
Więc czytaj wnikliwie,ze zrozumieniem a nie po łebkach.