Aktywne Wpisy

JonaszSynGrazyny +1181
Jak ostatnia pipa rysnalem dziś Pana na parkingu. Wyjeżdżając, przodem. No jak leszcz. No mówię kij trza czekac. Pan wraca z dziećmi z zakupów, dostrzegł i widzę jak zwalnia załamany. Mówię halo to Pana, bo to ja winowajca. Chłop tak się ucieszył, że poczekałem i nie kombinowałem, taki był mily, uprzejmy i układny, że aż mi w---w minął zem taka niemota. A później jeszcze się okazało, że mam prawo raz na 3
Pnnn +6
Źródło #dyskryminacjamezczyzn #pieklomezczyzn #invitro #rodzicielstwo #dzieci #malzenstwo #polska #afera #logikarozowychpaskow #cuckold
źródło: Dyksryminacja
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Zgoda na przechowanie zarodka nie jest tym samym co zgoda na jego użycie.
https://www.rp.pl/prawo-rodzinne/art42139531-zmuszony-do-ojcostwa-chce-pozwac-klinike-in-vitro-bezprecedensowa-sprawa-w-polsce
@JozefMatlab: Ja też widzę dopiero twój. W poście OPa nie mam żadnego linku.
Czy wy czytaliście w ogóle artykuł źródłowy? Przekrzykujecie się, tymczasem głównym problemem artykułu jest sprawa z 2025 r. Sprawa z Radomia (ta, której AKAPIT wrzuciłem w pierwszym poście) to sprawa z 2024 r. i różni się ona od tej, której przede wszystkim tyczy się artykuł z linku ze źródła - akapit ten jest jedynie dygresją... więc nie szukajcie związku przyczynowo skutkowego pomiędzy dwoma