Aktywne Wpisy

HeinzGuderian +24
#danielmagical #natimagical
Wysyłam najnowsze filmiki z Danielem i Nati na PW, warunkiem jest weryfikacja konta poprzez przesłanie zdjęcia na PW.
Wysyłam najnowsze filmiki z Danielem i Nati na PW, warunkiem jest weryfikacja konta poprzez przesłanie zdjęcia na PW.

Sanderka11 +3
#danielmagical zdjęcia i filmiki priv 🤣
Szukam sprawdzonej strony lub forum z instrukcjami krok po kroku – mile widziane poradniki wideo, informacje o potrzebnych częściach do konkretnego modelu oraz listy niezbędnych narzędzi. 🛠️⚙️😊
Jeśli ktoś ma doświadczenie i może polecić konkretne stronki albo podzielić się wskazówkami, będę bardzo wdzięczny! 👍🙏🚲
#rower #rowery #serwisrowerowy #naprawarowerow #naprawaroweru #naprawaroweru #mechanikarowerowa #poradnik #diy #warsztat #narzedzia
https://www.youtube.com/@parktool/playlists
Rower samemu opłaca się robić jak dużo jeździsz bo wtedy kilka serwisów w roku rzeczywiście może boleć. Pytanie podstawowe jest takie czy umiesz w ogóle zdiagnozować co jest w rowerze do zrobienia?
Lista rzeczy do zrobienia poniżej :
-mechanizm korbowy
-suport
-łańcuch
@gibbs dzięki, kupowałeś przez neta, w markecie?
@ujdzie dzięki na pewno się przyda :>
@4x80 dzięki za odpowiedz ;)
Ostatnio w Lidlu był jakiś zestaw i w sumie większość potrzebnych rzeczy tam była.
Do tego pędzelek, benzyna, jakieś szczotki, słoik orlenowskiego łt-43, bela czyściwa ze sklepu BHP.
No i polecam szajbajka j/w
@gibbs: ja również ;) Kilka razy pomogły mi jego filmiki.
A co jest do zrobienia to:
- Mechanizm korbowy
- Suport
- Łańcuch
- Kaseta
- Serwis piast
źródło: 1000010324
Pobierzźródło: 1000010326
Pobierz