Hej mam takie pytanie, wiewiórka została pogryziona przez kota, pomogłem tej wiewiorcie użyłem sprzętu na zdjęciu, powiedziałem do mamy że nie chce jej dotykać, przeniosłem ja za pomoca doniczki i przykrywki tak jak się przenosi ptaszniki z terrarium do pudełka zadzwoniłem po eko patrol. Zabrali go.
Mam teraz w głowie takie myśli że nie wiem czy mnie nie ugryzła? Nie mam żadnego śladu na rękach, ani nie pamiętam nic takiego. Ale może byłem w szoku i ja dotknąłem?
Czy jakby ugryzła mnie wiewiórka to bym to poczuł i zapamiętał?
@adreno420 ale pytasz tu na mirko czy ugryzła Cię wiewiórka czy nie? W mojej ocenie z przedstawionych dowodów rzeczowych tj. Cała (niepogryziona) doniczka i cała (niepogryziona) przykrywka wynika, że wiewiórka Cię nie pogryzła (⌐͡■͜ʖ͡■)
@adreno420 wygląda na to że będziesz żył, poza tym twój przydzielony anioł na pewno notował pomoc drugiemu stworzeniu i wysłał już maila do nieba żeby ci jakoś to wynagrodzili więc pomoc jest w drodze
Mam teraz w głowie takie myśli że nie wiem czy mnie nie ugryzła? Nie mam żadnego śladu na rękach, ani nie pamiętam nic takiego. Ale może byłem w szoku i ja dotknąłem?
Czy jakby ugryzła mnie wiewiórka to bym to poczuł i zapamiętał?
#zwierzeta #koty #wscieklizna #psychiatria #medycyna #lekarz #choroby #kiciochpyta #pomocy #wiewiorka
źródło: temp_file8226746381053302110
Pobierz@adreno420:
( ͡° ͜ʖ ͡°)