Wpis z mikrobloga

Mam dla was najbrutalniejszy blackpill jaki znam plus że Polacy mężczyźni osiągnęli dno ale zacznijmy od początku ,mam kuzynkę taka ładna szara myszkę z wyglądu lecz w środku to największy szon z jakim miałem do czynienia chodzenie do różnych klubów dawanie d--y każdemu chadowi czy innemu mokebe, oczywiście na koszt swoich bogatych rodziców. Taka zabawa trwała do około 30 roku życia wtedy zachciało się "rodziny" więc znalazła bogatego informatyka który ją utrzymywał bo praca nie będzie się hańbić po czasie pojawiło się dziecko trwało to parę lat. Lecz mojej kuzynce zaczęło się nudzić takie życie więc przez internet poznała jakiegoś murzyna, porzuciła swojego męża, dziecko i przeprowadziła się na jakąś melinę gdzie mieszkał ten m----n, czarny jak to czarny pobawił się p0lka zrobił jej małego jamala i kopnął ja w dupę, ta wróciła do rodziców i zaczęła się batalia sądowa o rozwód i opiekę nad dzieckiem i dalej nie muszę tłumaczyć że kuzynka dostała połowę majątku męża i opiekę jak jej pierwszym dzieckiem, wolne sądy xD. Ostatnio na świeta przyjechała do moich rodziców kiedy akurat byłem, oczywiście w tym kraju polscy mężczyźni nie mają do siebie żadnego szacunku i przygarną przeruchany worek na sperme w dodatku po murzynie. Jej nowy chłop wysoki dobrze zarabiający mający duży dom nowy samochód z salony ale z zachowania jak niewolnik który spełnia jej wszystkie zachcianki, jak to ze śmiechu nie mogłem jak na to patrzyłem xD. W rodzinie jako jedyny mam odwagę otwarcie krytykować jej zachowania i oczywiście jestem tym najgorszym. Taka krótka historia blackpillowa od mojej rodziny, miejcie szacunek do siebie panowie.
#blackpill #przegryw #polska #zwiazki #p0lka #szaramyszkadlaanonka
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

zaczęła się batalia sądowa o rozwód i opiekę nad dzieckiem

@Przegryw196cm: tak przy okazji to może mi ktoś wyjaśnić ten fenomen? tzn. jak to jest, że jeden z rodziców nagle skacze w bok, rozwala rodzine i ma w dupie dziecko, a potem wraca i jak gdyby nigdy nic udaje zatroskanego rodzica i "walczy" o dziecko? i nie chodzi mi tylko o tą historyjkę bo juz kilka razy widziałem ten schemat.
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: A co tu do zrozumienia? Kobieta ma easy mode w sądach, bo jest kobietą. Wykorzystuje to by odebrać dziecko i przygarnąć alimenty. Raz że dzięki temu wychodzi na 'silną dojrzałą zaradną i troskliwą kobietę' - no bo sama wychowuje dziecko. A dwa że to ostateczne poniżenie cucka z którym była. Dla kobiety same korzyści.
  • Odpowiedz
@kaminarii: ale nawet jesli ma easy win to po co jej to dziecko i te wszystkie problemy oraz zawracanie sobie nim głowy? bo to ze ma w nie wylane to fakt. dla tych kilku złotych których i tak część musi pójść na "hodowanie" dziecka? nie wiem, dla mnie te ~18 lat zajmowania się takim dzieckiem w takiej sytuacji nie byłoby warte tych alimentów i kilku komentarzy "you go girl", a
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: No jak mówiłem, na dzielni będzie szpan bo jest taka opiekuńcza, silna, odważna. Alimenty to wcale nie takie grosze, tym bardziej jak facet jest z IT, jak była z nim to pewnie programista. A w dziecko można mieć wyrąbane, bo pewnie już nie jest super małe a faceta ma nowego któremu zrzuci obowiazki.
Same profity.
  • Odpowiedz
ale nawet jesli ma easy win to po co jej to dziecko i te wszystkie problemy oraz zawracanie sobie nim głowy? bo to ze ma w nie wylane to fakt. dla tych kilku złotych których i tak część musi pójść na "hodowanie" dziecka?

@czescmampytanie: Masłowski o tym mówił. Pokłosie tego, że Polska jest matriarchatem i to matka zawsze z domysłu jest uznawana za tego lepszego rodzica, tego co wie co
  • Odpowiedz
@Przegryw196cm: Twoja energia idzie nie w to, żeby zbudować coś dla siebie tylko w to, żeby przeżywać wybory kogoś, kto nie jest ani Twoją partnerką ani nawet osobą, którą szanujesz.

Blackpill to nie realizm. To wybór bycia biernym. To tłumaczenie dlaczego nie warto się starać. Nie jesteś twardzielem, jeśli narzekasz na "kobiety po murzynach". Jesteś słaby, jeśli w ogóle musisz o tym mówić.

Nie buduj swojej męskości na pogardzie do
  • Odpowiedz
@Przegryw196cm: Fajny ten blakpyl synek. Oczywiście w sumie to beka z ciebie najwieksza bo siedziałeś z czymś takim razem przy stole i nawet nie zaprotestowałeś. Taki sam niewolnik z ciebie jak z tego chłopa co sie śmiałeś xD
  • Odpowiedz
tak przy okazji to może mi ktoś wyjaśnić ten fenomen? tzn. jak to jest, że jeden z rodziców nagle skacze w bok, rozwala rodzine i ma w dupie dziecko, a potem wraca i jak gdyby nigdy nic udaje zatroskanego rodzica i "walczy" o dziecko? i nie chodzi mi tylko o tą historyjkę bo juz kilka razy widziałem ten schemat.

@czescmampytanie: chodzi o to, że kobiety są zawistne i złośliwe. Nagle
  • Odpowiedz
oczywiście w tym kraju polscy mężczyźni nie mają do siebie żadnego szacunku i przygarną przeruchany worek na sperme w dodatku po murzynie

@Przegryw196cm: Pomijam cala ta Twopja historie, bo troche smierdzi fejkiem, ale nie moge z tego zdania.

Wyobraz sobie, ze ludzie uprawiaja s--s. Zasadniczo normalnym jest, ze maja po kilku-kilkunastu partnerow. To jest normalne. Dziwnym by bylo, jakby w wieku 30 lat nie mieli zadnego, albo tylko jednego (pomijam
  • Odpowiedz
oczywiście w tym kraju polscy mężczyźni nie mają do siebie żadnego szacunku i przygarną przeruchany worek na sperme w dodatku po murzynie.

@Przegryw196cm: a miała to wytatuowane lub wypalone na czole? ( ͡° ͜ʖ ͡°) może powinniśmy tak oznaczać ludzi?
  • Odpowiedz
Zasadniczo normalnym jest, ze maja po kilku-kilkunastu partnerow. To jest normalne.

@pasta_alla_carbonara: normalne bo jakiś cuck z wykopu tak powiedział czy z jakiego powodu?

Dziwnym by bylo, jakby w wieku 30 lat nie mieli zadnego, albo tylko jednego

xD niedługo bedziecie pisać ze dziwnym by było jakby facet nie chciał ogladać jak inny gość puka jego laskę, bo nawet nie widzicie jak wam przesuwają okno overtona.
  • Odpowiedz
po co jej to dziecko

@czescmampytanie: żeby dowalić mężowi, na kilka powiązanych ze sobą sposobów:
- alimenty (zasądzane od 'potencjalnych' zarobków wg widzimisię sędzi (bo w rodzinnych to w zasadzie wyłącznie baby))
- zrobienie z niego tego złego w oczach społeczeństwa ('przecież odebrano mu dziecko, to się nie dzieje bez
  • Odpowiedz
to że to jest powszechne nie oznacza że jest normalne.

@gorobei: uprawianie seksu jest normalne.

xD niedługo bedziecie pisać ze dziwnym by było jakby facet nie chciał ogladać jak inny gość puka jego laskę, bo nawet nie widzicie jak wam przesuwają okno overtona.

@czescmampytanie: Ja pisze o tym, ze dziwnym jest i raczej redflag jak ktos w wieku 30 lat nie mial zadnego partnera czy tylko jednego, a
  • Odpowiedz