Wpis z mikrobloga

• 0
@przegro_pisarz: Nie, nie masz, zobacz jaka masz pozycje jak stoisz, taka sama masz miec jak sie pochylasz. Wez sobie kijek, przyloz do plecow jak stoisz i pochylaj sie, masz go czuc tak samo w calym ruchu. Ja mam u siebie kolesi ~20 lat ktorzy tez tak podnosza jak Ty i to nawek ok 200kg, kibicuje im jak dlugo ;)
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: patrzenie w lustro samo w sobie psuje postawe poza tym co z tego że patrzysz na postawę skoro ciągle jest zła xD

masz na dole zgarbione bo nawet nie próbujesz przyjąć prawidłowej pozycji startowej, jak odpowiednio popracujesz miednicą i weźmiesz dupe trochę niżej to normalnie będziesz w stanie osiągnąć naturalną krzywizne kręgosłupa
  • Odpowiedz
  • 1
@przegro_pisarz: No tak, z takim podejsciem nie tylko nie dojdziesz do 200kg ale sobie jeszcze zrobisz krzywde. Daj sobie spokoj z tym sportem, moze rower bedzie lepszy?
  • Odpowiedz
@bst tak wiem, że jakbym miał odpowiednie podejście to miałbym tonę w totalu, zarabiał miliardy dolarów rocznie... Jak zmienić podejście na prawidłowe?
Ja jestem dużo słabszy od wszystkich, w każdej dziedzinie życia jestem na najniższym poziomie i zawsze wszystko robię. 200kg to robią 15 latki po 3 miesiącach a ja nie nie jestem w stanie.

Po jakim czasie będą efekty od jazdy rowerem?

@KompletnieLosowyLogin jak dawałem tyłek trochę niżej to
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: dobry ciąg, moim zdaniem plecy trzymaja, masz slabe miesnie dwugłowe i pośladki, wrzuc do planu rumunskie martwe ciągi - ja bym się na twoim miejscu skupił głównie na nich, może nawet wyrzuć klasyczny martwy ciąg na 2 miesiące i ciśnij tylko rdl
  • Odpowiedz
@bst jak zmienić podejście i po jakim czasie będzie 600kg w totalu?
Odpowiesz historię jak to byłeś na dnie, bezrobotny, bezdomny, gruby i wystarczyło zmienić podejście to zacząłeś zarabiać 500k USD miesięcznie i masz 10% BF?
  • Odpowiedz
  • 0
@przegro_pisarz: Nie jestem Twoim terapeuta, aby CI mowic jak masz zmienic podejscie. Natomiast bylem kiedys gruby, samotny z ograniczeniami spolecznymi. Ale mialem swoje pasje, hobby. I upor.
I sterydy
Nie cwiczylem trojboju aby liczyc total, ale jak teraz licze, to wychodzi mi 580kg.
500k nie zarabiam, ale wydaje mi sie, ze zarabiam naprawde dobrze.
Nikt Ci nie powie co masz zrobic aby zmienic wewnetrzne nastawienie. Ale jak bedziesz widzial same
  • Odpowiedz
@bst zawsze to samo każdy najmądrzejszy wszystko wie najlepiej, wie, że jak się zmieni podejście to osiąga same sukcesy, ale jak to zrobić to już żaden nie napisze...

Jak zacząć myśleć? Tego pewnie też nie wiesz i koło się zapętla. Wszyscy piszą co robić, ale jak to zrobić poprawnie to nikt nit ma czasu.

Jestem stary. Powinien zarabiać kilkanaście milionów dolarów rocznie, dźwigać 600kg w totalu, a nie mam niczego.
  • Odpowiedz
@Alvarez17 ale ja zawsze mam takie plecy gdy schodzę w dół. Sam zaczął, że 20 latkowie robią 200kg, wrzucali tutaj 17 latków ćwiczących rekreacyjnie i też tyle ciągną. A na początku młodzi mają największe postępy.

Sam gość zaczął, że z takim podejściem tylu nie zrobię xd to pytam jak zmienić podejście. Wiele razy słyszałem ten fakt, że jak masz odpowiednie przełamanie/podejście to osiągasz 100% sukcesów samo wszystko przychodzi, wszędzie cię chętnie
  • Odpowiedz
  • 2
@przegro_pisarz: Oczekujesz rad ale nie chcesz sie do nich stosowac, Napisali Ci, ze masz zmienic pozycje bioder - "nie, bo bede slabszy', to rowniez nie bedziesz silniejszy, bo w zalecanej pozycji, bedziesz aktywowac mocniej dwojki, plecy ustawia sie lepiej, beda silniejsze. Byc moze bedziesz musial zmiejszyc na poczatku ciezar, ale za to zajdziesz dalej. Ty nie chesz rad ani zmian, chcesz zeby cos sie magicznie stalo. "Powiedz mi jak mam
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: zgarbione plecy nie są błędem jak piszą koledzy wyżej. Jak zaczynasz z garbem i utrzymujesz go w tej samej pozycji to nie jest to błąd i się nie uszkodzisz. Biodra za wysoko, polecam pas bo mało stabilny się wydajesz jakbyś źle bracing robił + wyobraź sobie że robisz wypychanie nogami na suwnicy ale na stojąco (mi pomogło przy poprawie techniki)
PanSzeryf - @przegropisarz: zgarbione plecy nie są błędem jak piszą koledzy wyżej. Ja...
  • Odpowiedz