Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +62
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
donfallo +204
źródło: temp_file1072318782502959562
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
i na boga przestań z tym patrzeniem w bok przy każdym powtórzeniu
ogólnie to od ostatniego razu jak wrzucałeś nagranie ciągów nie zmieniłeś kompletnie nic a ludzie ci pisali co źle robisz
@KompletnieLosowyLogin
Na dole zawsze mam zgarbione, nie stać mnie na operację pleców i za późno dla mnie by zrobić karierę, biedak zawsze będzie biedny.
nie patrzeć w lustro
masz na dole zgarbione bo nawet nie próbujesz przyjąć prawidłowej pozycji startowej, jak odpowiednio popracujesz miednicą i weźmiesz dupe trochę niżej to normalnie będziesz w stanie osiągnąć naturalną krzywizne kręgosłupa
Ja jestem dużo słabszy od wszystkich, w każdej dziedzinie życia jestem na najniższym poziomie i zawsze wszystko robię. 200kg to robią 15 latki po 3 miesiącach a ja nie nie jestem w stanie.
Po jakim czasie będą efekty od jazdy rowerem?
@KompletnieLosowyLogin jak dawałem tyłek trochę niżej to
Odpowiesz historię jak to byłeś na dnie, bezrobotny, bezdomny, gruby i wystarczyło zmienić podejście to zacząłeś zarabiać 500k USD miesięcznie i masz 10% BF?
I sterydy
Nie cwiczylem trojboju aby liczyc total, ale jak teraz licze, to wychodzi mi 580kg.
500k nie zarabiam, ale wydaje mi sie, ze zarabiam naprawde dobrze.
Nikt Ci nie powie co masz zrobic aby zmienic wewnetrzne nastawienie. Ale jak bedziesz widzial same
Jak zacząć myśleć? Tego pewnie też nie wiesz i koło się zapętla. Wszyscy piszą co robić, ale jak to zrobić poprawnie to nikt nit ma czasu.
Jestem stary. Powinien zarabiać kilkanaście milionów dolarów rocznie, dźwigać 600kg w totalu, a nie mam niczego.
Sam gość zaczął, że z takim podejściem tylu nie zrobię xd to pytam jak zmienić podejście. Wiele razy słyszałem ten fakt, że jak masz odpowiednie przełamanie/podejście to osiągasz 100% sukcesów samo wszystko przychodzi, wszędzie cię chętnie