Aktywne Wpisy
Mateo353 +20
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz
rosen +7

#nieruchomosci
@GomiGomi: Pozwoliliśmy kasując normy architektoniczne w 2018 roku, które były z nami od Gierka. Jaki efekt tej konkurencji to wystarczy się przejść po mieście i zobaczyć jak po tej dacie zaczęli budować XD
źródło: comment_cvQkvpKXEkZahafyEqQ9OMarEoK0x6Nj,w400
PobierzWyobrażacie sobie jak sortujecie na olx po roku budowy >2026 bo wtedy cofnięto negatywne zmiany i masz pewność że za drzwiami jest miejsce na szafę, ściany są odpowiedniej grubości, akustyka budynku jest co najmniej znośna, masz miejsce parkingowe zapewnione a w podziemnym garażu
PS. a tak serio to aktywizacja miast powiatowych i masowa zabudowa na tani wynajem w tych miejscach. Decentralizacja i inne takie bajery. Wiem, zaraz fanatycy od TOP5 przylecą tutaj minusować, bo demografia itd, ale życie też jest poza tym wyścigiem szczurów