Aktywne Wpisy

heksengerg +209

źródło: temp_file4727355586165404252
Pobierz
njay +97
#kupujcopolskie
Z okazji przekroczenia 500 subskrypcji autorskiego tagu wrzucam wpis specjalny na tą okazję, ale najpierw dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miłe słowa i liczne komentarze, które przekroczyły wielokrotnie moje oczekiwania. :) Zapraszam do regularnego przeglądania tagu, z czasem będzie na nim coraz więcej wartościowych treści.
Przyjrzyjmy się dziś, jak to tak naprawdę jest z tymi sklepami spożywczymi. Które są polskie, które zagraniczne i skąd.
Zachęcam do kupowania w polskich sklepach, wspierajmy naszą
Z okazji przekroczenia 500 subskrypcji autorskiego tagu wrzucam wpis specjalny na tą okazję, ale najpierw dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miłe słowa i liczne komentarze, które przekroczyły wielokrotnie moje oczekiwania. :) Zapraszam do regularnego przeglądania tagu, z czasem będzie na nim coraz więcej wartościowych treści.
Przyjrzyjmy się dziś, jak to tak naprawdę jest z tymi sklepami spożywczymi. Które są polskie, które zagraniczne i skąd.
Zachęcam do kupowania w polskich sklepach, wspierajmy naszą

źródło: temp_file3648473869005598583
Pobierz
Na działeczce na bogato └[⚆ᴥ⚆]┘
Kargul za siatką ma więcej i nawet je podlewa :)
źródło: 20250423_085925
Pobierzźródło: temp_file969997812148493805
Pobierzmykolodzy: lata badań nad inokulacją grzybni smardza na różnych podłożach, setki tysięcy przewalone na nieudane uprzemysłowienie uprawy, analiza setek profili glebowych, zależności symbiotycznych i warunków klimatycznych koniecznych do wytworzenia owocników
randomowy mirek: haha urus
@drobne_na_taryfe: no ta XD
U sąsiada to w
@otoTO: nie mam pojęcia...
może ktoś z #gotujzwykopem podpowie, bo sama jestem ciekawa (u mnie w domu nie ma amatorów na takie mniej popularne grzyby, typu siedziuń czy właśnie smardz ¯\(ツ)/¯)
Sąsiad podsmaża na masełku i do jajecznicy dodaje.