Wpis z mikrobloga

#tinder #randki
Trochę mnie nie było, bo w święta moja rodzina postanowiła integrować się w Włoszech...
Udało mi się spotkać z jednym Włochem, ale serio on od pierwszej minuty myślał, że szybko pójdzie że mną do łóżka. Easy #p0lka Easy... xD
Ale trochę się zdziwił i to mocno, bo powiedział mi że w tym czasie co spotkał się że mną mógłby pracować... xD
No cóż czyli nawet tam ludzie jednak pracują.

Ogólnie to par miałam mnóstwo polubień, że już po 50 parach dałam sobie spokój z odpisywaniem i sprawdzaniem co tam piszą.

Tymczasem mój prawie 30 letni brat cioteczny miał 3 pary, gdzie odpisała mu jedna algierka szukająca sponsora xD
Byliśmy razem na zwiedzaniu miasta to dawno takiego brudu i syfu nie widziałam. Bergamo na szczęście jest blisko gór co lubię i zimą i latem.
No i nie ma tam inżynierów;-)

Dobrego dnia #przegryw (tag specjalnie dla pieniaczy)
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Udało mi się spotkać z jednym Włochem, ale serio on od pierwszej minuty myślał, że szybko pójdzie że mną do łóżka. Easy #p0lka Easy... xD

Ale trochę się zdziwił i to mocno, bo powiedział mi że w tym czasie co spotkał się że mną mógłby pracować... xD

@hejterka99: Ja akurat podróżowanie zacząłem od Włoch i Bergamo parę lat temu. Poniedziałek, przylecieliśmy nie było dużo do roboty przed podróżą
  • Odpowiedz