Aktywne Wpisy
zaq22 +10
#gielda
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc

Rosalinea +14
Tak sobie dzisiaj z @Kakarot_Z wspominałam dawne edycje i wpisy na tagu….i zdałam sobie sprawę, że nie poszczególne edycje, a uczestnicy tych edycji stworzyli historię.
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (

Inna sprawa to wożenie tego ze sobą. Podczas wyjazdu służbowego za granicę kolega, z którym mieszkałem w pokoju wezwał pogotowie, bo słyszał, że przestaję oddychać. Inny znajomy, który się przyznał do używania tego sprzętu, mówił mi, że podczas wylotu na urlop miał ścinkę z personelem pewnej linii lotniczej, którzy ten wspomagacz
niewyspanie wynika ze zbyt dużej ilości wybudzeń- po części może być to kwestia przyzwyczajenia się ale częściej kwestia źle ustawionego aparatu (na co może wskazywać też ściąganie maski)
ściąganie maski trzeba jak najszybciej opanować, bo inaczej to się będzie nasilało