Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Boje się odrzucenia przez kobietę.

Mam 30 lat i znikome doświadczenie z kobietami. Tak się życie potoczyło, mniejsza teraz z tym dlaczego. Tak naprawde dopiero teraz zacznę, mam nadzieje, poznawać kobiety, ale problem w tym że nie wiem jak to robić. Nie jestem Chadem, który bierze co chce, jestem normalnym facetem. Nie potrafię interpretować zachowań kobiet, nie wiem jak z nimi rozmawiać. Do tego obawiam się że będę za bardzo rozkminial swoje zachowanie, przejmował się nim. Boję się się że będę oceniany przez kobietę za każde moje zachowanie.
Boję się że będę czuł się gorszy od mojej kobiety, bo będę ją widzial w różowych barwach (ta działa milosc), ale siebie będę widział w czarnych barwach.
Warto dodać że trochę przeżyłem w życiu i potrzebuje bliskości, dobroci, serca, ale boje się ze nie poznam kobiety która może mi to dać bo będzie po prostu... przyziemna.

Idealnie jakbym trafił na bratnią duszę i wtedy będziemy się rozumieć i kochać bez słów, ale znikoma szansa na to, zwłaszcza w tym wieku.

Jakieś rady jak poradzić sobie z komunikacją z kobietą oraz z obawami?

#zwiazki #s--s #rozowe paski #niebieskie paski #milosc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim kobieta jest po prostu człowiekiem. Jesli będziesz rozmowy z kobietami traktował jak pole minowe to choćby nie wiadomo co będziesz wyglądał na sztucznego i kłamliwego a przez to ciężko z jakąkolwiek mieć bliższa relacje. Więcej luzu w rozmowach z kobietami. Poza tym coś takiego jak bratnie dusze wg mnie nie istnieje bo realnie komunikację w związku się buduje, uczy a nie że kogoś poznasz i się rozumiecie bez słów. Im
  • Odpowiedz
Boje się odrzucenia przez kobietę.

Mam 30 lat i znikome doświadczenie z kobietami. Tak się życie potoczyło, mniejsza teraz z tym dlaczego. Tak naprawde dopiero teraz zacznę, mam nadzieje, poznawać kobiety, ale problem w tym że nie wiem jak to robić. Nie jestem Chadem, który bierze co chce, jestem normalnym facetem. Nie potrafię interpretować zachowań kobiet, nie wiem jak z nimi rozmawiać. Do tego obawiam się że będę za bardzo rozkminial swoje zachowanie,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim podstawowa zasada to byc soba. Nie udawaj i nie zakochuj sie odrazu jesli jakas cie zauroczy. Jak zaczniesz cos robic wbrew sobie aby tylko zdobyc szpare to z czasem i tak wyjdzie i bedziesz niezadowolony. Chyba, ze chcesz tylko poruchac to inna bajka, ale piszesz ze chcesz cos poczuc a nie wykorzystac wiec tym bardziej badz soba. Jak laska cie polubi i bedzie chemia to samo pojdzie, nawet czas spedzony
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
skuteczny-szermierz-97:

Nie jestem Chadem, który bierze co chce, jestem normalnym facetem.

@mirko_anonim: zacznij. Idz na silownie, zbuduj sylwetke i poczuj sie pewnie, zacznij brac to co chcesz
  • Odpowiedz