Aktywne Wpisy

straszny_cham +222
Najbardziej gnije jak gdzieś w necie jest temat o więzieniu, uaktywniają sie prawilniaki co siedziały i licytują który bardziej siedział XD
#oswiadczenie
#oswiadczenie

_mnemonick_ +59
wytlumaczcie mi jedna rzecz, bo rozumiem, ze cos takiego mozna wziac sobie, taka nikotyne w woreczku miedzy warge i dziaslo i ok. Tylko czy to nie jest ryzykowne, glupie, wziac cos takiego na debacie, ktora ogladaja miliony? Wyglada to dziwnie, a chyba tez jest ryzyko, ze to moze wypasc, albo ze widzowie to zobacza?
nie lepiej, jak ma taki problem, przykleic jakies naklejki nikotynowe?
#debata
nie lepiej, jak ma taki problem, przykleic jakies naklejki nikotynowe?
#debata
Boje się odrzucenia przez kobietę.
Mam 30 lat i znikome doświadczenie z kobietami. Tak się życie potoczyło, mniejsza teraz z tym dlaczego. Tak naprawde dopiero teraz zacznę, mam nadzieje, poznawać kobiety, ale problem w tym że nie wiem jak to robić. Nie jestem Chadem, który bierze co chce, jestem normalnym facetem. Nie potrafię interpretować zachowań kobiet, nie wiem jak z nimi rozmawiać. Do tego obawiam się że będę za bardzo rozkminial swoje zachowanie, przejmował się nim. Boję się się że będę oceniany przez kobietę za każde moje zachowanie.
Boję się że będę czuł się gorszy od mojej kobiety, bo będę ją widzial w różowych barwach (ta działa milosc), ale siebie będę widział w czarnych barwach.
Warto dodać że trochę przeżyłem w życiu i potrzebuje bliskości, dobroci, serca, ale boje się ze nie poznam kobiety która może mi to dać bo będzie po prostu... przyziemna.
Idealnie jakbym trafił na bratnią duszę i wtedy będziemy się rozumieć i kochać bez słów, ale znikoma szansa na to, zwłaszcza w tym wieku.
Jakieś rady jak poradzić sobie z komunikacją z kobietą oraz z obawami?
#zwiazki #s--s #rozowe paski #niebieskie paski #milosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Można tam spotkać spoko kobiety bez tego nadętego tapeciarstwa
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: zacznij. Idz na silownie, zbuduj sylwetke i poczuj sie pewnie, zacznij brac to co chcesz