Wpis z mikrobloga

Chcą mi sprzedać Peugeot 508 RXH 2.0 HDI Hybrid4 rok 2012, cena 30k. Dlaczego tak, dlaczego nie?

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

uważałabym z tym rhx, auto ma już swoje lata, nie było nigdy popularne. W razie awarii może być problem znaleźć chętnego do podjęcia się wyzwania. Szukaj raczej zwykłego hdi

@kustosz_karuzeli_sperdolenia: To sprzedaje kolega z pracy. Mogę wcześniej pójść do kogoś, by ocenił stan auta.
  • Odpowiedz
@SendMeAnAngel: czyli akurat taki przebieg że dużo rzeczy do naprawy ( ͡° ͜ʖ ͡°) plus tradycyjnie francuska elektronika jest w idealnym stanie (tzn przestają działać losowe czujniki)
Miałem 2 peugeoty i powiem tyle: nigdy więcej ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
nie chodzi nawet o aktualny stan auta, ale o potencjalne usterki które mogą się pojawić w tym aucie w przyszłości. W dalszym ciągu odradzam tak stare rhx

@kustosz_karuzeli_sperdolenia: Ok, popatrzę jeszcze na oferty w okolicy, ale biorąc pod uwagę, że tym autem dużo nie będę jeździł i pod koniec roku prawdopodobnie go sprzedam, to można brać pod uwagę?

Moje potrzeby to przede wszystkim:
- dojazd na imprezy sportowe (często 2-3h, 100-200 km w
  • Odpowiedz
czyli akurat taki przebieg że dużo rzeczy do naprawy ( ͡° ͜ʖ ͡°) plus tradycyjnie francuska elektronika jest w idealnym stanie (tzn przestają działać losowe czujniki)

Miałem 2 peugeoty i powiem tyle: nigdy więcej ( ͡º ͜ʖ͡º)

@warszawiak39: tak jak wyżej, jeśli stan auta jest dobry i będę jeździł sporadycznie (ale długie trasy), a pod koniec roku go sprzedam i kiedyś
  • Odpowiedz