@ApropoDefakto: po pierwsze zazdroszczę odwagi, bo ja zawsze się srałem spać w lesie po drugie zazdroszczę samego obcowania z przyrodą, bo skacząc z delegacji na delegację zaczyna mi tego coraz bardziej brakować
bać to się można ludzi, zwierzęta od człowieka trzymają się z daleka
Niedźwiedzie, zwłaszcza jak wyczują taką kiełbasę, a także inne zwierzęta ze wścieklizną niekoniecznie będą się trzymały z daleka. Do tego dochodzi możliwość wślizgnięcia się do obozowiska żmiji zygzakowatej, występującej właśnie głównie w górach.
Po tym jak zaopatrzylem się w klamkę, zacząłem jeździć, a niekiedy także chodzić w górskie rejony raz na jakiś czas, ale to za dnia i po utartych
@ApropoDefakto: czy po rozmieszaniu środek utrzymuje swoje właściwości? Też mam permetryny tyle, że mógłbym rozmieszać 20 l roztworu, ale zastanawiam się czy zarówno proszek jak i roztwór może długo stać na półce?
@AdamF_OG: Ziom ja na Słowacji spałem na Małej Fatrze w której jest więcej niedźwiedzi niż ludzi w tygodniu, a pod głową za poduszkę robił mi worek z kabanosami i suszonym mięsem dla psa XD
źródło: 1000008990
Pobierzpo drugie zazdroszczę samego obcowania z przyrodą, bo skacząc z delegacji na delegację zaczyna mi tego coraz bardziej brakować
Niedźwiedzie, zwłaszcza jak wyczują taką kiełbasę, a także inne zwierzęta ze wścieklizną niekoniecznie będą się trzymały z daleka. Do tego dochodzi możliwość wślizgnięcia się do obozowiska żmiji zygzakowatej, występującej właśnie głównie w górach.
Po tym jak zaopatrzylem się w klamkę, zacząłem jeździć, a niekiedy także chodzić w górskie rejony raz na jakiś czas, ale to za dnia i po utartych