Wpis z mikrobloga

Czy są tu jacyś ludzie w #stavanger #norwegia którzy tak jak ja nie mają tutaj z kim wyjść? Szukam kogoś do wyjścia na spacer,trekking, rolki, siłownię. Obojętnie, możemy wspólnie coś pomyśleć i się dogadać, jestem tutaj od 1.5 roku i mam dość spędzania czasu samotnie ale takie są uroki emigracji ( ͜͡ʖ ͡€)
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@DryfWiatrowZachodnich zależy co rozumiesz ze sie spina finansowo, ja jestem zdania że nie ważne ile zarabiasz tylko ile odkładasz ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ja jestem window cleanerem, pracuje sobie na spokojnie sam, praca mi odpowiada, klimat mi odpowiada tylko już po dłuższym czasie jak widzisz jest ochota nawiązać jakieś znajomości żeby nie zardzewieć społecznie.
  • Odpowiedz
zależy co rozumiesz ze sie spina finansowo, ja jestem zdania że nie ważne ile zarabiasz tylko ile odkładasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@toniaszek: dokladnie o to chodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy sie finanosowo oplaca - czy jedzac normalnie, robiac mniej wiecej to co bys w Polsce robil dostajesz na tyle duzo ze w ostatecznym rozrachunku wychodzisz wystarczajaco do przodu aby bylo
  • Odpowiedz
  • 0
@DryfWiatrowZachodnich Patrząc na perspektywy to na starcie już jest lepiej jak w Polsce. Dokładając do tego naukę języka i złapanie lepszej niż podstawowej roboty może być całkiem obiecująco na Godne Życie. Tak na to patrzę.
  • Odpowiedz
@toniaszek: Nie wiem ile masz lat, ale może sprobuj na grupkach na facebooku dla mlodych polakow w Norwegii. Jest kilka grupek gdzie ludzie często się ogłaszają. Sam nigdy nie próbowałem kogoś poznać na takiej grupce, ale nawet jest tam trochę aktywności na grupach.
  • Odpowiedz