Wpis z mikrobloga

Odpaliłem dzisiaj kilka starszych gier i zrozumiałem jak przez ostatnią dekadę branża się skundliła. Odebrali nam normalność.
Rzeczy, które kiedyś były oczywiste dzisiaj stały się największym tabu i kontrowersją. Kobiety w grach muszą być lesbijkami, wyglądać męsko i pełnić role typowo męskie. Szczególnie zachodnia branża szoruje mordą po dnie oceanu ale Japonia ostatnio też jest pod wpływami DEI. Niby osłabło, pieniążki nie płyną bo Trump zakręcił kurek z pieniędzmi to nadal są firmy, które się podlizują tym chorym standardom jak bethesda i dzisiaj wydany remaster obliviona.
#gry #bekazlewactwa #woke #dei #playstation #xbox #theelderscrolls #silenthill #thedarkness #darksiders
Slavonlorden - Odpaliłem dzisiaj kilka starszych gier i zrozumiałem jak przez ostatni...

źródło: godfl

Pobierz
  • 105
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 259
@Monsieur_V: CHcę normalnych gier tworzonych przez ludzi z zajawką i silną wizją artystyczną a nie lewicowych wykolejeńców po gender studiach, którzy nienawidzą gier i graczy a ich jedyną misją jest agresywne promowanie ideologii, która pozbawia postacie podstawowych ludzkich cech i zachowań.
  • Odpowiedz
Niby osłabło, pieniążki nie płyną bo Trump zakręcił kurek z pieniędzmi to nadal są firm

@Slavonlorden: przecież ta decyzja jest świerza a gry nie zrobili w trzy noce, na efekty poczekamy jeszcze chwilę
  • Odpowiedz
@Slavonlorden: Jak chcesz normalnych gier to kupuj jedynie normalne gry. Nic ci nie poradzę, skoro dalej robią takie gry to znaczy że się sprzedają czyli większość graczy ma w dupie to o czym piszesz.
  • Odpowiedz
@Slavonlorden:

lewicowych wykolejeńców po gender studiach, którzy nienawidzą gier i graczy a ich jedyną misją jest agresywne promowanie ideologii

Pamietam jak autor czy autorzy modow, ktore zamienialy flagi lgbt na flagi amerykanskie w nowym spidermanie, podostawali perma bany na nexusmods, bo adminem jest tam jakis social justice warrior xD

Szok jak niektorym ideologia przezarla glowe.
  • Odpowiedz
@Monsieur_V: CHcę normalnych gier tworzonych przez ludzi z zajawką i silną wizją artystyczną a nie lewicowych wykolejeńców po gender studiach, którzy nienawidzą gier i graczy a ich jedyną misją jest agresywne promowanie ideologii, która pozbawia postacie podstawowych ludzkich cech i zachowań.

@Slavonlorden: chcesz normalnych gier a normalnymi grami nazywasz baity na spermiarzy xd
  • Odpowiedz
@Slavonlorden ujmę to tak

ja narzekam na trend wpychania różnorodności tam gdzie pasuje ona jak rybie rower

ty narzekasz na problemy z erekcją na widok postaci we współczesnych grach

nie jesteśmy tacy sami xD
  • Odpowiedz
@Slavonlorden: Czekaj czekaj, jak to było... O mam - "hehe CHŁOP SIE SPŁAKAŁ BO UKRYLI TZYTZE W GRZE OLABOGA JAK ŚMIESZNIE AŻ MI KOŁEK OSINOWY Z ATRAPY POCHWY WYLECIAŁ ZE ŚMIECHU"
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz