Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@dominowiak I teraz wszystko co mówią ruscy to trzeba będzie robić na opak? Jak Putin powie że 2+2 to 4, to też się będziesz darł że to ruska propaganda i kłamstwo?
  • Odpowiedz
serio? ślepy jesteś? XD

@dominowiak: Ty, ostatnio otworzyłem lodówkę i wyciągnąłem mleko do kawy, po czym się okazało, że to mleko skisło. To na pewno robota KGB, co nie?
  • Odpowiedz
@Sztu3ka: zamach na Jana Pawła II był bo miał 30 dywizji? Papież ma środki, żeby mobilizować. To jest osobą, która spotyka się z przywódcami. Myślisz, że ruscy chcieliby np. kardynała Krajewskiego, który był wiele razy na Ukrainie? Czy wola jakiegoś z Afryki zainteresowanego co się dzieje w Nigerii? Papież może mobilizowac. W interesie ruskich jest papież mało zainteresowany Rosją i Chinami..
  • Odpowiedz
Jak Putin powie że 2+2 to 4, to też się będziesz darł że to ruska propaganda i kłamstwo?

@Movet: nie, bo jestem pewny co do tej informacji. Ale równie pewny będę także, że wykorzysta to oświadczenie do manipulacji.
  • Odpowiedz
@SawyerJ: Sarah najlepszy kandydat, jedyny który ma szansę naprawić kościół po lewackim papieżu, który rozwadniał doktrynę gorsząc katolików, a i tak żadnego niewierzącego nie przyciągając. Sarah zrobiłby na starcie referat, jak Chruszczow, o błędach i wypaczeniach Franciszka.
  • Odpowiedz
@shootcapital: nie patrz przez swoje podwórko. W wielu krajach następuje wzrost. To, że w Polsce jest inaczej nie znaczy, że cały świat tak ma. Papież jest od całego świata, a nie Polski.
  • Odpowiedz