Wpis z mikrobloga

• 1
@siadatajta: cena. Ja wiem czy losowe sklepy... Na pierwszej stronie google sie wyswietlil, wiec sprawdzalem kazdy. nie chodzi mi o liquidy ani nawet nikotyne tylko tanie pody i kartridze/grzałki. Zapas gliceryny juz mam, jeszcze se glikol dokupie we flaszce 5L na alledrogo. W ogole dziwie sie, ze nie ma zestawow naprawczych z grzalkami itd tylko kartridze, na ali wychodzi to taniej i mozna wybrac, ale chce miec juz cos na
  • Odpowiedz
@JackBauer666: Ja raz kupiłem to stwierdzili, że muszę poczekać dwa tygodnie. Minęło z 3 tygodnie i stwierdzili, że nie mają i nie będą mieć. Później na zwrot kasy czekałem kolejny miesiąc. Jak dla mnie ten sklep to żart, a kontakt jest taki jakbyś rozmawiał z wściekłą feministką.
  • Odpowiedz
@JackBauer666: No chore jakieś przepisy sobie wymyślili żeby ludziom życie utrudnić. Ja nie raz kupuje jakiś tytoń (a lubię różne do skręcania, których nie mam stacjonarnie w okolicy). Kupowałem dwa razy na trafika pl i tam mają gdzieś jakieś dane do faktury, wysyłają normalnie na osoby fizyczne, nikt nie dzwoni itd. Na królestwo tytoniu masz pośrednika z pełnomocnictwem czy coś w tym stylu, ale nie używałem. Co do elektryków to
  • Odpowiedz
@wiciamankos no na ich stronie internetowej która sie od razu jako pierwsza wyświetla jak wpiszesz "inawera" w przeglądarke xd ale podrożały ostatnio przez to, że rząd sobie akcyze podniosl :)
  • Odpowiedz
te pozytywne opinie to zwykła ściema. Czas dostawy zamówień podany na stronie to zwykła bujda żeby ludzie tylko zamawiali. Pierwszym razem jak zamawiałem czekałem miesiąc na przesyłkę. 2.12 zamówiłem drugi raz 3.12 wygenerowana etykieta. dzwoniłem 15.12 tak paczka jest w Polsce za dwa dni będzie u pana. Dziś 16.12 paczka nawet nie nadana. Goście są totalnie nie poważni. Nie polecam tego sklepu.
  • Odpowiedz
Beznadziejny sklep na paczkę czekałem 3 tygodnie to jeszcze zamiast zamówionych i opłaconych 4 longfili przysłali 3 na reklamacje i maile nie odpowiadają.Omijajcie szerokim łukiem tych nieudaczników!!!!!!!!!!!
  • Odpowiedz